Grilování

Stačí na rozžhavené uhlíky vhodit kousky syrového třešňového, jabloňového či ořechového dřeva nebo kmínku révy vinné a díky troše kouře maso hned získá nezaměnitelnou chuť. Je libo další triky a recepty na grilování masa? Tady jsou.
Nabízíme sérii receptů na grilování ryb, hovězího, vepřového, ...
Úroda cuket je největší v době, kdy je v plném proudu i grilovací sezóna
Též sýry, houby, zelenina a ovoce získají na grilu jedinečné chuťové vlastnosti.
Polička z bedýnky poslouží třeba při grilování.
Nejdůležitější jsou u grilu dobré kleště nebo podobná pomůcka.
Na trhu můžeme koupit opravdu rozmanité směsi grilovacího koření.
Ani uzeniny nemusíme zanedbávat, co se fantazie týče.
Který gril je nejlepší? Ten, který odpovídá naší představě o grilování.
Jak známo, dřevěné uhlí se v minulosti získávalo v milířích.
Houby jsou výtečné nejen smažené a dušené, ale také grilované.
Drůbeží maso grilujeme zvolna, opatrně kořeníme a krátce marinujeme.
Ryby bychom měli grilovat vcelku, tedy s hlavou i ploutvemi.
Klasické či elektrické grily lze vybavit pečicí deskou ze sopečných vyvřelin.
Připrava rozličných druhů mas. Způsoby grilování.
Potraviny zabalené do alobalu se grilují šetrněji, fólie totiž brání kouři.
Masíčko voní a zkouší naši trpělivost. Ale grilování se nedá uspěchat.
PředchozíDalší
Portál provozuje Tarsago | © 2017 VIZUS & Tarsago | kontakt | Používáme redakční systém Vizus CMS