Štítky: zmrzlina

Nejlepší domácí zmrzlina: recepty a proč si pořídit zmrzlinovač

Nejlepší domácí zmrzlina: recepty a proč si pořídit zmrzlinovač

Občas se to člověku přihodí po dovolené: Na cestách, dnes už i tuzemských, ochutná zmrzlinu a začne se mu po té výjimečné lahodě stýskat natolik, že se rozhodne si zážitek zopakovat doma. Záhy pak řeší výběr výrobníku zmrzliny. Více...

Zmrzlina je malý zázrak

Zmrzlina je malý zázrak

Studenou pochoutku má v oblibě devět lidí z deseti. Paleta jejích osvěžujících chutí. množství barev, příměsí a tvarů vypovídá také o nekonečné fantazii cukrářských mistrů. Povolte i vy uzdu fantazii a zkuste vlastní kombinace! Více...

Palačinky mnohokrát jinak − pět zajímavých receptů

Palačinky mnohokrát jinak − pět zajímavých receptů

Vynálezce palačinek by zasloužil světovou cenu. Ale ony se pekly snad už v době mamutů. Úžasné placky lze připravit ve sladkých a slaných variantách; ovocné i zeleninové, tvarohové i sýrové, s povidly, masové a další. Více...

Domácí výroba jogurtu; jogurtové lívance, zmrzlina, polévky
Zdraví
20. 10. 2010

Domácí výroba jogurtu; jogurtové lívance, zmrzlina, polévky

K mlsání se hodí jakýkoliv jogurt, i ten, který hýří konzervačními látkami a pasterizačními přísadami. Kdo chce jogurt jíst pro zdraví, měl by vybírat takový, který obsahuje živé kultury a fermenty. Více...

Dort ze zakysané smetany, tokáň a další smetanové recepty
Maso a přílohy
13. 3. 2010

Dort ze zakysané smetany, tokáň a další smetanové recepty

Zakysaná nebo sladká smetana dodávají omáčce, těstu, náplni či polévce tu správnou jemnou chuť. Smetany obsahují zpravidla 12 procent mléčného tuku, některé víc. Smetana určená ke šlehání mívá 30, 33, ale třeba i 40 procent tuku. Více...

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...

PředchozíDalší
Portál provozuje Tarsago | © 2017 VIZUS & Tarsago | kontakt | Používáme redakční systém Vizus CMS