Štítky: rychlokvašky

Nakládáme okurky: Jak na výtečné domácí nakladačky a kvašáky?
Zavařování
26. 6. 2017

Nakládáme okurky: Jak na výtečné domácí nakladačky a kvašáky?

Ať už okurky zavařujete podle osvědčeného rodinného receptu, zkoušíte stále nové postupy a ingredience, či s okurkovou vášní teprve začínáte, mohou se vám hodit naše tipy a recepty. Více...

Okurky nakládačky, zavařování a další osvědčené recepty
Zavařování
19. 7. 2015

Okurky nakládačky, zavařování a další osvědčené recepty

Voda, ocet, sůl, cukr, často umělé sladidlo. Nové koření, pepř, bobkový list, hořčičné semínko i jiné koření. Kopr, někdy další bylinky. Cibule, mrkev, křen, občas česnek, papriky. Vše v nespočetných kombinacích. Více...

Jak využít přerostlé okurky nakládačky?
Zelenina
31. 7. 2011

Jak využít přerostlé okurky nakládačky?

Prakticky z každé přerostlé nakládačky si můžete připravit lahodné kvašáky. Existují ovšem odrůdy, které jsou vnitřní strukturou a pevností pro kvašení předurčené. Ještě dobrý recept a úspěch je zaručen!   Více...

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...

PředchozíDalší
Portál provozuje Tarsago | © 2017 VIZUS & Tarsago | kontakt | Používáme redakční systém Vizus CMS