Štítky: nové koření

4 tajné triky šéfkuchařů: Ostrý nůž je základ úspěchu

4 tajné triky šéfkuchařů: Ostrý nůž je základ úspěchu  

Myslíte si, že na to, aby běžný smrtelník dokázal vládnout vaření, jsou potřeba složité techniky a zdlouhavé postupy? Tyhle triky vás přesvědčí, že základy práce v kuchyni může ovládnout hravě skutečně každý. Více...

Okurky nakládačky, zavařování a další osvědčené recepty
Zavařování
19. 7. 2015

Okurky nakládačky, zavařování a další osvědčené recepty

Voda, ocet, sůl, cukr, často umělé sladidlo. Nové koření, pepř, bobkový list, hořčičné semínko i jiné koření. Kopr, někdy další bylinky. Cibule, mrkev, křen, občas česnek, papriky. Vše v nespočetných kombinacích. Více...

Tradiční řešení pro moderní život: nakládání do octa a oleje
Zavařování
26. 6. 2011

Tradiční řešení pro moderní život: nakládání do octa a oleje

Nakládání ovoce, zeleniny, bylinek, ryb nebo sýra do octa nebo oleje patří k nejstarším metodám konzervace potravin. V kyselém prostředí octa či v oleji, který potraviny vzduchotěsně uzavře, nemají hnilobné bakterie šanci. Více...

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...

PředchozíDalší
Portál provozuje Tarsago | © 2017 VIZUS & Tarsago | kontakt | Používáme redakční systém Vizus CMS