Štítky: rožeň

33 receptů, rad a nápadů pro letní grilování
Maso a přílohy
14. 7. 2014

33 receptů, rad a nápadů pro letní grilování

Nejen dozlatova ugrilované kuřátko, voňavý jehněčí špíz, šťavnaté vepřové a hovězí steaky, grilovaná žebírka, losos či tuňák, případně selátko na rožni, ale též sýry, houby, zelenina a ovoce získají na grilu jedinečné chuťové vlastnosti... Více...

Sele na rožni podle řeznického receptu
Maso a přílohy
11. 7. 2010

Sele na rožni podle řeznického receptu

Grilování, rituál s nezaměnitelnou atmosférou, má svou královskou disciplínu. Tak se dá označit rožnění selete. Bývá událostí svého druhu společenskou, i když bez fraku a večerních rób. Smysl velkého rožně je zřejmý: kulinářský zážitek! Jak rožnit sele? Více...

Špízy, jehly i špejle na grilu, recepty na ochucená másla

Špízy, jehly i špejle na grilu, recepty na ochucená másla

Při skládání špízů kombinujeme masa, která se pečou stejně dlouho, například vepřové s uzeninou, hovězí se slaninou. Umíchejte si také másla k dochucení pokrmů na talíři. Nabízíme i tip na pomůcku k otáčení jehel. Více...

Chtěl jsem dobrý gril, tak jsem vymyslel lokomotivu!
Na návštěvě
15. 6. 2009

Chtěl jsem dobrý gril, tak jsem vymyslel lokomotivu!

Následující čtení vás přesvědčí o tom, že grilování je umění, které začíná u grilu. Řeč bude o stroji, na kterém se dá připravit vynikající šťavnatá pečínka bez rizikových připálenin. Více...


Soutěžte a vyhrávejte s lepidly Herkules.

Soutěžit

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...

dotaznik_2014.pdf

Zúčastněte se průzkumu Receptáře a můžete vyhrát 2000Kč.

Zobrazit dotazník