Štítky: rožeň

Sele na rožni podle řeznického receptu
Maso a přílohy
11. 7. 2010

Sele na rožni podle řeznického receptu

Grilování, rituál s nezaměnitelnou atmosférou, má svou královskou disciplínu. Tak se dá označit rožnění selete. Bývá událostí svého druhu společenskou, i když bez fraku a večerních rób. Smysl velkého rožně je zřejmý: kulinářský zážitek! Jak rožnit sele? Více...

Špízy, jehly i špejle na grilu, recepty na ochucená másla

Špízy, jehly i špejle na grilu, recepty na ochucená másla

Při skládání špízů kombinujeme masa, která se pečou stejně dlouho, například vepřové s uzeninou, hovězí se slaninou. Umíchejte si také másla k dochucení pokrmů na talíři. Nabízíme i tip na pomůcku k otáčení jehel. Více...

33 receptů, rad a nápadů pro letní grilování

33 receptů, rad a nápadů pro letní grilování

Nejen dozlatova ugrilované kuřátko, voňavý jehněčí špíz, šťavnaté vepřové a hovězí steaky, grilovaná žebírka, losos či tuňák, případně selátko na rožni, ale též sýry, houby, zelenina a ovoce získají na grilu jedinečné chuťové vlastnosti... Více...

Chtěl jsem dobrý gril, tak jsem vymyslel lokomotivu!
Na návštěvě
15. 6. 2009

Chtěl jsem dobrý gril, tak jsem vymyslel lokomotivu!

Následující čtení vás přesvědčí o tom, že grilování je umění, které začíná u grilu. Řeč bude o stroji, na kterém se dá připravit vynikající šťavnatá pečínka bez rizikových připálenin. Více...

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...