Soutěže

Vylepšete si svůj silvestrovský přípitek
Nápoje
22. 12. 2017

Vylepšete si svůj silvestrovský přípitek

Dnem, kdy si asi připíjíme nejvíce, je s největší pravděpodobností Silvestr. Ten letošní si můžete zpestřit výhrou z naší soutěže. Ve spolupráci se společností  Bohemia Sekt jsme pro vás připravili soutěž o 5 lahví Bohemia Sekt a 5 lahví aperitivu Metropol. Více...

Polabské vánoční trhy: finále Vypečeného cukrování 16. prosince

Polabské vánoční trhy: finále Vypečeného cukrování 16. prosince

Nebaví vás křižovat velká obchodní centra, ale přesto potřebujete nakoupit pro své blízké vánoční dárky? Vypravte se na Zlaté trhy do Lysé nad Labem. V sobotu si jejich návštěvu můžete zpestřit návštěvou programu časopisu Receptář a být tak svědky finálového klání soutěže Vypečené cukrování 2017. Více...

Vánoční soutěž Receptáře: Vypečené cukrování 2017

Vánoční soutěž Receptáře: Vypečené cukrování 2017

Máte oblíbený recept na vánoční cukroví a rádi pečete? Zapojte se do tradiční soutěže časopisu Receptář Vypečené cukrování a utkejte se s dalšími účastníky. Více...

Fotografická soutěž: Lípa – náš národní strom
Okrasná zahrada
5. 10. 2017

Fotografická soutěž: Lípa – náš národní strom

Rokem 2018 se budou prolínat oslavy 100. výročí založení naší republiky. Stromem pro Čechy symbolickým je lípa. A tak není divu, že se stala hlavním tématem právě vyhlášené fotografické soutěže. Více...

Velká soutěž Receptáře a Výstaviště Zahrada Čech: Dezerty s tvarohem

Velká soutěž Receptáře a Výstaviště Zahrada Čech: Dezerty s tvarohem

Rádi pečete a navíc jste soutěživý typ? Vyberte svůj nejlepší recept na tvarohový dezert a zapojte se do soutěže časopisu Receptář. Více...

Nejlepší recepty z Vypečeného cukrování 2016

Nejlepší recepty z Vypečeného cukrování 2016

Tradiční soutěž časopisu Receptář o nejlepší vánoční cukroví zná své vítěze. Přinášíme vám recepty na 4 oceněná cukroví: plněné kokosky, ořechové banánky, makové hvězdičky s limetkovou polevou a tučňáci. Více...

Vánoční cukroví ve znamení kokosu. Nejlepším jsou plněné kokosky
Zajímavosti
22. 12. 2016

Vánoční cukroví ve znamení kokosu. Nejlepším jsou plněné kokosky

Tradiční soutěž o nejlepší vánoční cukroví, letos s názvem Vypečené cukrování dospěla do finále. Tentokrát zabodovaly především inovace tradičních receptů. Ze 14 finálových vzorků vybrala porota plněné kokosky od Simony Chivaňákové. Více...

Vypečené cukrování - uzávěrka soutěže 11. prosince

Vypečené cukrování - uzávěrka soutěže 11. prosince

Připomínáme, že už jen pár dní zbývá do uzávěrky tradiční soutěže časopisu Receptář – Vypečené cukrování. Bude mezi soutěžním cukrovím i to vaše? A co pro to musíte udělat? Více...

Vánoční soutěž Receptáře: Vypečené cukrování 2016

Vánoční soutěž Receptáře: Vypečené cukrování 2016

Rádi pečete vánoční cukroví? A navíc máte ozkoušený nějaký velmi dobrý recept? Pochlubte se svými výtvory a přihlašte se do tradiční soutěže časopisu Receptář – Vypečené cukrování. Více...

Čtenáři Receptáře doporučují. Poslední šance získat zdarma knihu Levná a chutná zelenina
Receptář
30. 9. 2016

Čtenáři Receptáře doporučují. Poslední šance získat zdarma knihu Levná a chutná zelenina

Už jen dnes můžete hlasovat v tradiční anketě Čtenáři Receptáře doporučují. Na každého hlasujícího čeká nejnovější kniha z edice Receptáře. Tak neváhejte! Více...

Zaujala vás edice Levná a zdravá zelenina? Můžete ji mít zdarma
Receptář
15. 9. 2016

Zaujala vás edice Levná a zdravá zelenina? Můžete ji mít zdarma

Je tady podzim a sním i další ročník již tradiční ankety Čtenáři Receptáře doporučují. Časopis Receptář ocenění těm výrobcům, které jako nejdůvěryhodnější zvolí naši čtenáři. Aby se vám lépe hlasovalo, pro každého, kdo vyplní anketu, tu máme nejnovější knížku z edice Receptáře. Více...

Receptář na Zahradě Čech 2013 a finálové recepty čtenářské soutěže
Soutěže
22. 9. 2013

Receptář na Zahradě Čech 2013 a finálové recepty čtenářské soutěže

Tradiční Den Receptáře na Zahradě Čech v Litoměřicích vyvrcholil dvanáctým ročníkem gastronomické soutěže Nejlepší recepty ze Zahrady Čech. Letošní vaření bylo na téma neobvyklé ingredience v české kuchyni. Více...

Co najdete ve zpravodaji?
Podívejte se na ukázku...

PředchozíDalší
Portál provozuje Tarsago | © 2018 VIZUS & Tarsago | kontakt | Používáme redakční systém Vizus CMS