Autor

Adéla Rusňáková

Na pomalé pečení se hodí i vepřové ramínko.

Nejlepší domácí hamburger s trhaným masem v briošce

Připravit šťavnaté a rozpadající se maso v domácí bulce nebo briošce zvládne s minimem úsilí každý, když ho nechá pomalu péct v troubě klidně i přes noc. Během té doby si hravě dokážete upéct vláčné hamburgerové briošky a připravit náplň. Bez zbytečných komplikací stačí přidat kousek salátu, majonézu a červenou cibuli a ukázkový domácí burger je na stole.
Rozmarýnový olej je velmi oblíbený.

Domácí ochucené oleje nejen na grilování

Různé přísady štiplavých olejů z chilli či pepře jsou fantazií nejen na kousek masa z grilu, dají se jimi dochutit a dekorovat letní saláty, polévky, omáčky, dipy anebo do nich jen smáčet čerstvé křupavé bagetky. Vanilkový a levandulový pak dokonale doladí dezerty. Osvojte si prostý princip a ochucené oleje budou vaší záchranou, nejen až bude po úrodě čerstvých bylinek.