Medvědí česnek lahodí oku i jazyku: pesto a polévka

Že už naplno propuklo jaro, je jasné nejen podle teplého počasí se sluníčkem, ale třeba i podle zelených trsů medvědího česneku. Kde ho sbírat, když nechcete kupovaný, a jak si s ním v kuchyni poradit?
Zobrazit celý článek »

Diskuse

vložit dotaz »

medvídek

(František), 9. 4. 2018, 07:43

A dodal, bych, že chovat se ohleduplně znamená odebrat jedné rostlině nejvýše jeden list! Jinak nenačerpá dost díly na příští rok. Je sstrašné, co popularita medvědího čenseku způsobila, jak jsou lidé nenažraní, chamtiví a bezohlední, celé porosty jsou devastovány...

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS