Domácí utopenci – recept na českou hospodskou klasiku

V každé dobré hospodě koupíte utopence. Skoro to vypadá, že na tom není nic složitého a už vůbec ne těžkého. Pokud ale nechce jíst jen obyčejné buřty s cibulí a octem, je přeci jenom potřeba trochu toho kuchařského umu a fištrónu.
Zobrazit celý článek »

Diskuse

vložit dotaz »

domácí kvalita ?

(Roman), 22. 5. 2018, 07:38

40 % masa ve špekáčku a DEKO ? Tak takové utopence bych nedal ani praseti.

Jo

(Lojzík), 13. 5. 2018, 14:09

Tři dny? Rozpůlit, namazat hořčicí. Kysaný zelí do toho mám rád, feferonku, kozí rohy, sto lidí, sto chutí.

DEKO

(Jaroslav Ptáček), 13. 5. 2018, 12:58

DEKO:
Složení: sůl jedlá (min. 89%), kyselina benzoová (max. 4,5%), hořčičné semínko, koriandr, směs koření. Mňam?

PředchozíDalší
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2018. Autorská práva vykonává vydavatel.
Jakékoli užití části nebo celku, zejména rozmnožování a šíření jakýmkoli způsobem (mechanickým nebo elektronickým)
i v jiném než českém jazyce bez písemného svolení vydavatele je zakázáno. ISSN: 1805-9465.

© 2018 VIZUS | Používáme redakční systém Vizus CMS