Při tvoření tohoto výrobku se fantazie meze nekladou. Záleží na vašem vkusu, a také na tom, co vám v lese zrovna padne do oka. Nebo se můžete zcela inspirovat naším výtvorem, ke kterému budete potřebovat plochý odřezek dřeva, okrasnou dýni, šípky, mech, stébla uschlé trávy, barevné plody a větvičky. My jsme konkrétně použili bobulky hlohyně. Dále na dozdobení šišky, buxus, a abyste vše dali dohromady, nachystejte si tavnou pistoli.

Bobulky a mech

Jako pevný základ bude odřezek dřeva o síle cca 2 cm. Na ten postupně lepte mech a šípky okolo celého obvodu. K vytvořenému základu teď následně přidejte bobulky hlohyně, lístky buxusu a stébla trávy. Stačí, když vše šikovně umístíte do mechu, takže nemusíte nic přilepovat. Pokud by vám přece jen něco vypadlo, jednoduše to, co je potřeba, připevněte.

Dýně doprostřed

Nyní přichází na řadu nejvýraznější prvek, kterým je okrasná dýně (tu si můžete zakoupit v květinářství či použít vypěstovanou z vaší zahrádky), kterou dáme doprostřed odřezku. V závěru své tvorby dolaďte drobnosti. Prostupující místa, která dýně nezakryla, schovejte kousky mechu a na doladění můžete umístit okolo dýně malé šišky.

Zdroj: pinterest.com, hobby.blesk.cz