Kreativně vyzdobený interiér vám jistě připomene, jak je báječné užít si dovolenou na chatě nebo u vody, jak vám bylo báječně, když jste se sešli celá rodina u vánočního stromečku anebo nejkrásnější chvíle, kdy jste si přinesli svůj malý velký poklad z porodnice.

Lepidlo na fotky

V sérii Hobby Line naleznete nejen lepidlo na decoupage, ale i lepidlo na fotografie, a to pod názvem Foto Transfer Potch. Není určené čistě jen k lepení fotografií na zeď, ale i na jiné povrchy jako například na svíčky, sklo, porcelán, tkaniny nebo keramiku. S použitím vlastních snímků tak můžete vytvořit mnoho zajímavých designových dekorací pro váš interiér, kupříkladu na nábytku, stěně, na plátně anebo na dřevě.

Fotky na světelné šňůře

Světelné šňůry plné drobných malých světýlek se dají zavěsit nejen na vánoční stromeček, ale i nad postel nebo na zeď. Zkuste je tentokrát využít jako závěsnou šňůru ve vaší malé soukromé fotogalerii. LED světelné řetězy nebo jemnější řetízky jednak nestojí mnoho a navíc jsou ideální pro výrobu celé řady dekorací. Jsou opatřeny malým vypínačem s baterií, takže je můžete v klidu nechat svítit celou noc, nebo je naopak kdykoli vypnout.

Fotky na provázku s kolíčky

Z mnoha jednoduchých způsobů umožňujících umístění oblíbených fotografií na zdi, je jejich zavěšení na provázek a uchycení prostřednictvím dřevěných kolíčků na prádlo. Můžete střídat různě velké fotky, fotky barevné s černobílými a všechny je třeba sezónně obměňovat.

Dřevěné police s rámečky na fotky

V poslední době se jako hit ukázalo vystavování fotografií v rámečcích, které mají své místo na souběžně uložených poličkách na jedné ze stěn v místnosti. Tento způsob je velmi praktický, neboť můžete kdykoli obměňovat zde umístěné snímky, aniž byste jakkoli poškozovali zeď. A když vás fotky omrzí, dají se na poličky uložit třeba knihy, květiny nebo interiérové dekorace.

Nástěnka na fotky

Nástěnku na fotky lze vytvořit například z korku, z tvrdého kartonu, nebo jen z rámu od starého obrazu, mezi jehož strany jsme natáhli králičí pletivo. Fotky pak na takovou nástěnku připevníme kancelářskými sponkami, nebo třeba dřevěnými kolíčky. Využívat můžeme jak barevné snímky, tak černobílé fotografie. Zajímavě vypadají i historické fotografie našich předků, které mají už jistou patinu a jsou laděné do hněda.

Fotky v rámečku místo obrazu

Našli jste doma zajímavý obrazový rám? I ten lze využít pro efektní umístění fotek všech velikostí i barev. Rám podlepte tvrdým kartonem a na něj si nejprve nanečisto vyskládejte fotky tak, aby se vám celá kompozice opravdu líbila. Fotky pak přilepte washi páskami se zajímavým vzorem k podkladu z kartonu.

Fotky podél schodiště

Snad nejčastěji využívaným místem, kde obvykle prezentujeme naše rodinné fotografie, je právě místo nad schodištěm. Ostré úhly jednotlivých schodišťových stupňů přímo korespondují s ostrými úhly obdélníkových fotografií.

Koláž z fotek

Koláž vytvořená z fotografií je velmi populární způsob jak vystavit vaše rodinné snímky. Koláže mohou být jednoduše sestavené, nebo slepované do nejrůznějších tvarů. Vytvářet mohou například obrazec ve tvaru srdce, domu nebo stromu.

Fotky můžeme také vystavit v nejrůznějších typech stojanů a stojánků a nechat je vyniknout samostatně, třeba na komodě, za níž jednobarevné pozadí vytvoří ten pravý podklad. Je jen na vás, který způsob z těch námi navržených zvolíte pro svůj interiér. Inspiraci v mnoha podobách naleznete také na naší Pinterestové nástěnce: