Zdroje: tn.nova.cz, www.kupi.cz

Pověsit toaletní papír ke zdi nebo do prostoru?

Čím vším se můžete zabývat? Například tím, jak správně pověsit toaletní papír. I na drobné detaily v domácnosti má každý svůj názor a někdy může jít až o dramatickou vyhraněnost. Všichni ti, kteří věší volný konec toaletního papíru blíž ke stěně, vymačkávají zubní pastu od prostředku a mačkají PET láhev při pití, by podle zbytku správňáků, kteří mají pravdu a dělají to správně, potřebovali minimálně pokárat. Jak zavěsit vynález Setha Wheelera, jež se stal nezbytnou hygienickou pomůckou teprve v roce 1891? Autor bohužel přesné pokyny nezanechal!

Hygienická stránka zavěšení toaletního papíru

Jak je to tedy správně s tím toaletním papírem? Podívejte se na kratičké video, které vysvětluje, proč ta lepší varianta je pověšení papíru volným koncem do prostoru. Nutno dodat, že důvody nejsou estetické, ale hygienické, takže skutečně mají smysl.

Zdroj: Youtube

Pohrajte si s horami toaletního papíru

S toaletním papírem však může být mnohem více zábavy. Můžete se zabývat jeho způsobem zpracování, bělidly a barvivy, abyste objevili, že šedivý čili méně zpracovaný je ten nejlepší, nebo můžete řešit třeba jak jej uskladnit?

Co je totiž nejpalčivějším problémem toalet? Ani ne tak, jak je papír pověšený či zda je blělostný jako padlý sníh, ale hlavně aby vůbec byl.

Nebuďte nudní. Toaletní papír v igelitu na polici po šesti, osmi či šestnácti, to není žádná zábava. Obchodní domy běžně nabízejí nejjednodušší a praktická řešení jako stojan s tyčí, na kterou je možné toaletní papír vyskládat a použít nový, když je potřeba. Můžete si také snadno vyrobit nebo pořídit tuto verzi.

Alternativ je celá řada a mnohé velmi dekorativní. Na toaletě můžete mít díky tomu ovci nebo také obláček.

Ale i obyčejný košík stačí, když na něj uživatel toalety může dosáhnout. Co naplat, že máte zásoby papíru někde v šuplíku. Nedostatek toaletního papíru může být krajně nepříjemný pro návštěvníka, který rozhodně neplánuje šmějdit ve vašich osobních věcech.

Související články