Pokud jste si nestihli pořídit březnová vydání časopisů Story, Vlasta, Překvapení nebo televizních titulů TV Star a TV Mini, nesmutněte! Také v letošním roce jsou pro vás všechny slevové kupony připraveny na webu https://nakupy.denik.cz. Slevovou knížku jsme pro vás připravili ke stažení zcela zdarma.

Kupóny je možné využít opakovaně, slevy ale platí zpravidla pouze po dobu akce. U nákupu přes internet stačí uplatnit slevový kód, který najdete na kupónu. Pokud se chystáte do kamenných prodejen, u pokladny jednoduše předložíte kupón. Abychom vám nákupy usnadnili, připravili jsme pro vás přehled těch nejzajímavějších a největších slev, které můžete rovnou využít.

Pro útulný a pohodlný domov

Zajímavá je výše slev například u vybavení do domácnosti. Ve SCONTO pořídíte nábytek se slevou 38 %, což znamená úsporu třeba i několik tisíc korun Sleva se vztahuje ovšem pouze na zboží, kde je uvedena klubová SCONTO cena. U značky Pohodlí Phase půjdou ceny dolů skoro o třetinu u ložnicových, obývákových a jídelních interiérových sekcí. A za půlku bude k mání bytový textil – deky, plédy, povlečení, prostěradla nebo paletové polstry u Homewille. Potrpíte si na voňavý byt nebo dům? Rozvoňte domov italskou italskými bytovými vůněmi Price´s, svíčkami nebo difuzéry z e-shopu Candlemania.

Kuchyň v lesku a blesku

Pamatuje vaše kuchyně minulé tisíciletí? Vyměňte ji za novou! Se slevou až 45 % z maloobchodních cen přichází během Nákupního týdne Oresi. Bezkonkurenční ceny se budou vztahovat na kuchyňský nábytek Dolti, Dolti Collection, Livanza a Bauformat. Slevy navíc platí až do 31. 8. 2023. A novotou zářící kuchyně si zaslouží i kvalitní vybavení. To můžete obstarat u Tescomy se slevou 20 % při nákupu nezlevněného zboží nad 699 Kč. Kromě kuchyňských potřeb nově nabízí také potřeby pro mytí a úklid a designové domácí spotřebiče.

Pečujte o sebe, zabavte rodinu

Jaro už je cítit vzduchu a to znamená, že nás to bude čím dál tím častěji lákat do přírody. Jste na pobyt venku řádně vybaveni? U značky Husky pořídíte všechno nezlevněné zboží se slevou 25 %, na zlevněné zboží platí 5% sleva. Radost vám určitě udělá i krásné a pohodlné prádlo. O čtvrtinu levněji můžete nakoupit také nezlevněné zboží u Astratexu. Nezapomeňte si v rámci Nákupního týdne dopřát i relaxaci či omlazení v estetických centrech ToWell. Ošetření na omlazení pleti HIFU Ultheralift, masáže s lávovými kameny, lymfodrenáž a další služby budete mít k dispozici za polovinu běžné ceny.

O svou pleť můžete pečovat i sami. Nejlépe s kvalitní kosmetikou. Už jste slyšeli o blahodárných účincích včelích produktů? Dr. Max pod značkou Apivita nově nabízí jedinečnou řeckou přírodní kosmetiku, která v sobě snoubí sílu včelích produktů s rostlinnými extrakty a organickými esenciálními oleji. V nabídce má hned čtyři různé řady a všechny je možné koupit o 30 % levněji.

Zdroj: VLM

A co děti? Zabavte je v Albi. Sleva 15 % platí na všechno nezlevněné zboží a slevu je možné uplatnit jak v kamenných prodejnách, tak na e-shopu.

Zdroj: VLM

Filmy a čtení

Nejvíc televizní zábavy za nejnižší cenu zajistí Lepší TV. Oblíbené pořady až 30 dní zpětně, videotéka s 1 300 filmy a balíček HBO lze objednat se slevou 90 %!

A myslí na vás i naše vydavatelství Vltava Labe Media. Pro Nákupní týden jsme si pro vás připravili slevu 90 % na čtvrtletní elektronické předplatné časopisu Gurmet, ve kterém najdete kulinářskou inspiraci nejen na vaření, ale i stolování nebo novinky v kuchyňském vybavení.