Od začátku letošního roku probíhá v prominentní čtvrti v Los Angeles stavba luxusního domu. Práce jezdí Justin Bieber s manželkou Hailey (23) pravidelně kontrolovat. K tomu vlastní rozlehlé sídlo přímo v Beverly Hills, které koupil minulý rok za 8 a půl milionů dolarů, dům v Brentwoodu za 11 milionů dolarů a usedlost u jezera v rodné Kanadě. Za tu zaplatil dalších 5 milionů dolarů.

V utajení

Na bydlení zpěvák nešetří, ale vlastní autobus, který svým luxusem předčí bydlení jiných lidí, byl trefou do černého. Ten si Bieber pořídil kvůli plánovanému turné. Přelety mezi městy by byly fyzicky a časově náročné a v autobusu má mnohem větší pohodlí. Na první pohled působí nenápadně, ale uvnitř se skrývá opravdové království.

Za dva a půl milionu dolarů vypadá vnitřek autobusu jako luxusní byt. Laděný je do kombince béžové a bílé barvy, působí nadčasově a draze. Obývací pokoj, ložnice s vysokou postelí, koupelna, sauna, kuchyňská linka, spousta posezení a televizí. Podlahy jsou ze dřeva a po stěnách i stropech se táhnou světelné pruhy, které navozují příjemnou atmosféru. Vše je doladěno stylovými doplňky a motivačními obrazy. Nestrádá ani řidič. Jeho kabina je zahalena do stejných barev a sedadlo má měkké polstrování.

Autobus ani přes zrušené koncerty nezůstal stát v garáži, ale zpěvák ho od začátku roku několikrát využil a jezdil s ním po USA. Navštívil svého známého Kanyeho Westa (43) na jeho ranči ve Wyomingu a s manželkou si zajel na dovolenou do Utahu. Nemusel se bát nákazy a našel útočiště v luxusním autobusu.

Justin Bieber si se svými příjmy může dovolit všechno, ale poslední dobou ho trápí deprese a drobné neshody s manželkou, kterou si vzal dokonce dvakrát. Sláva ho provází od dětství a vyrovnává se s ní čím dál hůř. Chmury utápěl v alkoholu a drogách. Žena je mu naštěstí oporou a díky autobusu si mohli užít první půlrok v klidu a bezpečí.