Trik s kolíčky na prádlo

Tímto trikem jsou kolíčky na prádlo. Pravděpodobně jste je už v minulosti používali k upevnění spodního prádla, ale můžete je také použít ke spojení vašich ponožek. Stačí použít jeden kolíček na každou ponožku a připevnit je k sobě před vložením do pračky. Když jsou ponožky připevněny k sobě, nebudou se v pračce oddělovat a ztrácet.

Po skončení praní stačí jen vyndat ponožky z pračky a odstranit kolíčky. Vaše ponožky budou stále spolu a vy si ušetříte hledání ztracených ponožek. Tento trik s kolíčky na prádlo není jen praktický, ale také ekologický. Využíváním tohoto triku se snižuje riziko ztráty ponožek, a tím pádem se zmenšuje množství odpadu a potřeba kupovat nové ponožky.

Co ještě udrží ponožky pohromadě?

Použití kolíčků na prádlo není jediným trikem, jak udržet vaše ponožky spolu. Můžete také zkusit použít ponožkové spony nebo speciální síťové tašky pro prádlo. Nicméně trik s kolíčky je jednoduchý, levný a snadno dostupný, takže ho můžete vyzkoušet ihned. Ušetříte si čas, peníze a hlavně, udržíte vaše ponožky pohromadě.

Další triky s kolíčky

Jaké další triky s kolíčky můžete vyzkoušet? Podívejte se na video:

Zdroj: Youtube

Kolíčky na prádlo jsou velmi univerzální a mohou být použity nejen k upevnění spodního prádla a ponožek, ale také pro mnoho dalších účelů. Níže jsou uvedeny další praktické tipy, jak můžete využít kolíčky na prádlo:

  • Upevněte kabely a dráty: Kolíčky na prádlo mohou pomoci udržet vaše kabely a dráty pohromadě. Proveďte jednoduché řazení pomocí kolíčků a nikdy se nebudete muset trápit se zamotanými kabely.
  • Označte lahve: Použijte kolíčky na prádlo jako označovače na lahve s nápoji, například při sportování nebo v práci. Stačí připevnit kolíček na láhev a označit ho jménem nebo nápisem, aby se vám v tělocvičně nebo kanceláři neztratil.
  • Připevněte záložku do knihy: Kolíčky na prádlo mohou být také použity k založení stránek knihy, aby jste se neztratili. Stačí uchytit kolíček na horní nebo dolní část stránky své knihy.

Využití kolíčků na prádlo je tedy velmi různorodé a jistě najdete spoustu dalších praktických tipů, jak je využít. Takže neváhejte a vyzkoušejte tyto nápady sami.

Související články

Zdroje: Australian Handyman Magazine, cchobby.com