Negativní energie může do vaší domácnosti proniknout různými způsoby. Ať už dojde k hádkám mezi rodinou či spolubydlícími, tak se tam může dostat nechtěně zvenku nebo po bývalém majiteli. V takových případech si stačí vzít na pomoc sůl, ocet a sklenici vody. Díky tomu se s negativní energií snadno vypořádáte!

Podívejte se na jednoduchý návod na očistu prostoru za pomoci elementů a zaříkávací formule podle videa:

Zdroj: Youtube

Dopady negativní energie

Špatně spíte a cítíte se unaveni? Dost pravděpodobně za to může negativní energie u vás doma. Na svědomí může mít také neustále padání věcí z rukou, nechuť k jídlu nebo pocity směřující k depresi. Veškeré tyto neduhy však nemusejí pocházet z domova, ale třeba z vaší kanceláře. I tam se jí můžete zbavit snadnou očistou prostoru.

Víra v sůl a ocet

Posypávala vám prababička postel solí ve víře, že odhání zlé duchy? Nebo používala sůl v kombinaci s octem proti nespavosti? Tyto triky byly dříve na denním pořádku. Nyní možná v sůl a ocet nevěříme, ale naši předci v nich měli jasno. Negativní energii lze pohltit za pomoci těchto surovin.

Vliv energie na vodu

Ptáte se, jakou roli hraje voda v prostorové očistě? Ta se začala používat na základě poznatků vědce Masaru Emota. Vědec do dvou stejných sklenic natočil vodu a ke každé odlišně hovořil. Jednu chválil a mluvil k ní hezky, té druhé nadával. Co se s vodou ve sklenicích stalo, bylo neuvěřitelné! Voda, ke které mluvil hezky, zůstala krásně čirá, avšak v druhé sklenici se zakalila.

Očista prostoru

Čistou průhlednou sklenici naplňte po jedné třetině solí, octem a doplňte vodou. Sklenici umístěte do rohu místnosti, kde ji nechte stát 24 hodin. Poté se k ní vraťte a podívejte se, zda jste přece jen měli negativní energii v místnosti. Pokud voda bude čirá a sůl zůstane na dně, je vše v pořádku.

Jakmile zpozorujete cokoliv odlišného od původního vzhledu, postup opakujte do té doby, dokud nebude voda čirá a sůl na svém místě. Nezapomeňte také na to, že vodu s negativní energií musíte vždy vylít mimo svůj domov. Jen tak se veškeré zachycené negativní energie zbavíte.

Související články

Zdroje: svetzeny.cz, dumazahrada.cz, alternativnimagazin.cz