Velké oblibě se u českých zákazníků těší model betonové tašky Classic Protector PLUS, u kterého se sešla tradice i vyspělá technologie výroby. Tašky mají klasický a velmi elegantní profil se symetrickým zvlněním, který skvěle padne novostavbám i rekonstrukcím. Nová střecha bude působit v kontextu okolní zástavby autenticky a objekt zůstane součástí nezaměnitelného koloritu naší krajiny.

Odolný povrch

Model tašky Classic Protector PLUS charakterizuje velmi dlouhá životnost a vysoká mechanická odolnost. V ochranné funkci střechy hraje důležitou roli povrchová úprava střešních tašek. Zatímco povrch standardních tašek tvoří pouze několik vrstev barvy, u tašky s technologií Protector PLUS je navíc aplikována vrstva vysoce probarveného jemnozrnného mikrobetonu, která zaplní všechny nerovnosti a vytvoří dokonale hladký a na první pohled atraktivní povrch. Toto vše zvyšuje ochrannou schopnost krytiny před usazováním mechů, nečistot a řas a zajišťuje dlouhodobou stabilitu její původní barevnosti.

Sladěné příslušenství

Pro všechny střechy platí, že nabízí nejlepší ochranu, spolehlivou jistotu a sladěný vzhled pouze tehdy,

pokud do sebe všechny komponenty optimálně zapadají. Betonová krytina Classic Protector PLUS disponuje komplexním a propracovaným systémem originálních střešních doplňků a příslušenství. Všechny systémové komponenty tak dohromady vytvářejí Inteligentní střešní systém BMI BRAMAC. Jde o prověřené řešení střešního pláště, na které se vztahují nadstandardní záruky. BRAMAC nabízí 30letou záruku na kvalitu všech nabízených typů krytin. Dle vybraného příslušenství pak mohou zákazníci získat i 10letou nebo 15letou záruku na funkčnost střešního systému.