Léto je již téměř za námi a vy si říkáte co teď s dožívajícími letničkami? Nemějte strach i na podzim si můžete zasázet krásné rostliny. Jako první všechny napadne vřes, najdete spoustu druhů a barev. Vřesy můžete doplnit například i okrasným zelím, které vydrží až do Vánoc.

Díky vertikální truhlíkové zahradě můžete mít kouzelnou zahrádku na balkoně, terase, uvnitř domu, ale i jako doplněk na zahradě. 5 truhlíků, umístěných nad sebou šetří místo a ještě k tomu vypadají skvěle. Všechny truhlíky mají samozavlažovací systém a v kombinaci s podzimními rostlinami, které není třeba tolik zalévat máte o starost méně. Nyní v akci jen za 999 Kč.

Podzimní dny si můžete probarvit velkými a barevnými listopadkami, které se budou perfektně vyjímat v pojízdném truhlíku Grow s rozměrem 40 x 40 x 25 cm, který má dvojité dno, 4 odnímatelná kolečka a pokud se rozhodnete koupit jich více, tak je jednoduší spojíte dohromady. Nyní jen za 299 Kč.

Poslední a neméně důležitou součástí řady Grow je praktická závěsná stěna se čtyřmi květináči. Vybrat si můžete z šedé nebo zelené barvy. Květináče mají rozměr 18.5 x 11 x 16 cm a kapacita každého z nich je 1 litr. Vyberte si, jak stěnu uspořádáte – vodorovně, svisle nebo do čtverce. Nyní se 70% slevou jen za 239 Kč.

Veškeré produkty z řady Delimano Grow jsou nyní se slevami až 70 %. Akce platí do 10. 10. 2021 nebo do vyprodání zásob. Více informací zde.