Vítr, mráz, déšť nebo slunce, to všechno naše rty vysušuje a dráždí. Jelení lůj Originál má jedinečné složení, které rty dokonale vyživuje a hydratuje. Tak pomáhá předejít mnohem nepříjemnějším neduhům, jako jsou popraskané rty nebo opary, případně v dnešní době stále aktuální nepříjemně vysušené rty z pod roušky. Možná vás to překvapí, ale se suchými rty zápasí až třetina Čechů. Vy mezi ně ale patřit nemusíte. Stačí správná hydratace!

Ale proč vyžadují rty tak speciální péči v každém věku? Pokožka rtů je velice jemná, protože neobsahuje vlastní tukovou vrstvu ani příliš melaninu. Namazat si rty ráno před odchodem ven nestačí. Ve chvílích, kdy jsou naše rty vystavené nějaké větší zátěži, jako je například zima, suchý vzduch v kanceláři nebo naopak přímé horko, máme tendenci si je olizovat, abychom je zvlhčili. A to je chyba! Rty si tak ještě více vysoušíme. Proto se hodí mít Jelení lůj Originál vždycky po ruce, ať jsme kdekoli. Hydratovat rty i na noc, aby se jim dobře spalo, by mělo být součástí běžné denní rutiny, už proto, že ráno budete mít o důvod víc k úsměvu.

Jelení lůj Originál umí pomáhat ke spokojeným úsměvům již 58 let! Je klasikou všech klasik, která však nestárne, naopak mládne. Znají ho naše prababičky, babičky, dědové, maminky a tatínkové – i když ti se někdy používání rádoby ženského výrobku tak trochu brání. No, a které dítě by neprošlo důkladným namazáním pusy před cestou do školy, na bobovačku nebo brusle? Co svět světem stojí si od roku 1962 Češi a Slováci ošetřují své rty Jelením lojem Originál!

Je stále mladý a moderní, což dokazují neustále novinky z dílny tradiční české značky Regina. Kromě klasického Jeleního loje Originál v oblíbeném velkém špalku, nebo jeho menších provedeních do kabelky nebo kapsy, případně variant s dalšími příchutěmi a aktivními látkami, se teď nově můžete setkat i s novinkou – sadou pro dnešní dobu, Jelením lojem 2v1, který šikovně kombinuje ošetření rtů a rukou. 2v1 je skladný do kapsy nebo kabelky, jednoduše si s ním ošetříte rty i ruce po jejich neustálém mytí a dezinfikování. Více o celé škále výrobků Jelení lůj Originál se dozvíte ZDE.

Namazat si pusu Jelením lojem tak není jen otřepaná fráze, kterou říkala naše babička i máma. Naopak! Je to užitečný rituál, který bychom měli naučit i naše děti. Vždyť přeci rty dokážou říct tolik i beze slov a hlavně, není nic lepšího než pocit z dobře namazané pusy.