Jubileum Profi 82 je moderní přízemní rodinný dům s dispozicí 4+kk, vhodný jako stylové bydlení pro mladou rodinu, nebo osoby se sníženou možností pohybu a seniory. Dřevostavba typu bungalov, je optimalizována pro pohodlné bydlení rodiny v počtu až 4 osob.

Rodinný dům Jubileum Profi 82 je vhodný spíše do městské a příměstské lokality. Jeho moderní pojetí Vás zaujme svým pozitivním nábojem a vkusem. Kombinace čistých jednoduchých linií, sedlové střechy, velkých oken a fasády doplněné decentními dřevěnými prvky dodávají rodinnému domu eleganci a noblesu. Tento dům je také možno postavit s pultovou či valbovou střechou a celodřevěným obkladem fasády podle přání zákazníka.

Bytová jednotka je navržena střízlivě s důrazem na potřeby moderního bydlení. Ze vstupního zádveří je přístupná prostorná pracovna, která může sloužit i jako pokoj pro dalšího člena rodiny nebo hosty a technická místnost se samostatnou toaletou, zajišťující technologický chod domácnosti. Na zádveří navazuje velká vnitřní chodba, ze které jsou přístupné všechny zbývající místnosti domu. Na straně jedné pokoj, koupelna a ložnice, na straně druhé velká obytná místnost s kuchyňským koutem.

V klidové zóně domu je ložnice a dětský pokoj, které mezi sebou odděluje koupelna s druhou toaletou. Toto řešení zajišťuje rodičům dostatek klidu a soukromí po shonu všedního dne. Naproti klidové zóny je umístěn pobytový a jídelní prostor. Prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem je doplněn o jídelní část. Dostatek denního světla zajišťuje velké vícedílné francouzské okno umístěné na delší stěně místnosti. Při návrhu této části se nezapomnělo ani na prostor pro zábavu, umístění televize či multimediálního zábavního centra a pro pohodlnou sedací soupravu s konferenčním stolkem.

Společnost ATRIUM dřevostavbu Jubileum Profi 82 staví v difuzně otevřené konstrukci ATRIUM DifuTech®. Každý typový projekt ochotně přizpůsobíme na míru. Cenu individuálně upraveného návrhu vůči typovému nenavyšujeme. A pokud Vás typový dům zaujal, neváhejte nás kontaktovat a vyžádat si aktuální katalog domů. Dřevostavbu dodáváme od stavby START po provedení na klíč s označením All inclusive.

Počet místností: 4+kk
vnější rozměry: 10,9 x 8,9 m
zastavěná plocha: 87,01 m2
užitná plocha: 81,92 m2
typ střechy: sedlová
sklon střech: 22°