Nejenom lidé jsou nároční, každý živý organismus má právo požadovat tu nejlepší péči. A tu nejlepší péči vyžadují i rostliny kolem nás.

Záruku té nejlepší péče Vám poskytne AGRO CS, společnost, která své výrobky vyvíjí pro konkrétní skupiny rostlin.

„… dělejte s námi svět krásnější"

Prvním a současně zásadním předpokladem pro silné a zdravé rostliny je kvalitní substrát. Substráty značky AGRO jsou obohaceny o základní živiny a stopové prvky a mají strukturu, která odpovídá náročným požadavkům vašich rostlin.

Proč je substrát AGRO pro Vaše rostliny ten nejvhodnější?

  • Protože spokojenost zákazníků a více jak 25 let působení na našem trhu je garancí vysoké kvality.
  • Protože je směsí prvotřídních a pečlivě zkoumaných surovin, které přímo cílí na konkrétní skupinu rostlin.
  • Protože díky tradiční a kvalitní české výrobě dosahujeme nadstandardních výsledků nejenom v růstu, ale i ve vzhledu rostlin kolem nás.

AGRO. Prostě, ať to roste."

AGRO substráty

  • jsou z kvalitní, nepropařované rašeliny,
  • zaručují optimální provzdušnění kořenového balu,
  • obsahují aktivní kůrový humus,
  • výborně hospodaří s vodou,
  • obsahují Vitality Komplex (urychlovač hnojení) a krystalické hnojivo KRISTALON.

Aktivní kůrový humus obsahuje prospěšné a v půdě přirozeně obsažené mikroorganismy (zabraňuje padání klíčků při výsevu), vylepšuje poměr vody a vzduchu substrátu a je přirozenou zásobárnou živin pro rostlinu i v případě zanedbání hnojení. Jedná se o kvalitní humus, který na rozdíl od zeleného humusu neobsahuje soli, herbicidy či nebezpečné předměty z městské zeleně.

Substráty máme opravdu na všechno

Například tedy na naši zeleninu jako jsou rajčata a okurky, na oblíbené jahody nebo borůvky, na okrasné květiny, které nám zdobí balkony. Nezapomeňme na pokojové rostliny, a i okrasné dřeviny či vodní rostliny. A samozřejmě na spoustu dalších.

„Chováme se odpovědně i k životnímu prostředí."

Společnost AGRO CS a.s. se chová odpovědně i k životnímu prostředí a aktivně přispívá ke snížení produkce skleníkových plynů. Uvědomuje si, že jde o víc než jenom o to, z čeho rostliny rostou, ale také o to, v jakém prostředí rostou.

Výrobky značky AGRO dopřejí rostlinám maximální péči po celé vegetační období.

Celý sortiment značky AGRO koupíte pohodlně i v těchto dnech na www.megazahrada.cz a na všech dobrých e-shopech a v zahradních centrech. Zahrada nepočká.