Široká paleta barev a stupňů zastínění

Látkové stínění má mnoho podob a lze si vybrat z velkého množství variant. Mezi velmi oblíbené typy patří například římské rolety vyrobené z kvalitní tkaniny, která se při stahování skládá. Na popularitě získávají i tzv. plisé rolety, jež se při zatažení „plisují” neboli skládají do harmonikového tvaru.

Všechny verze látkového stínění můžete pořídit v nepřeberném množství barevných stylů, které skvěle doplní jakýkoliv interiér. Nemusíte se tedy bát, že by pořízení látkového stínění omezovalo vaše designové možnosti. Naopak! Správně vybrané stínění dodá celému prostoru šmrnc a eleganci.

Důležitá je však i samotná funkce stínění, tedy schopnost zabraňovat světlu zvenčí proniknout do vašeho domova. Tady záleží čistě na vašich preferencích. Látkové stínění lze totiž pořídit v několika variantách intenzity zastínění od relativně propustných až po žaluzie či rolety, které umí vytvořit téměř úplnou temnotu.


Špičkové plisé, které dokonale stíní můžete mít s ovládáním na baterie.

Vhodné do jakéhokoliv okna

Hledáte stínění do podkrovního okna, které je kulaté a velmi široké? Pak sáhněte po látkových roletách, které se dokáží přizpůsobit skoro každému druhu okna. Problém nenastane ani u velmi atypických kousků. Najít látkové rolety na míru dnes naštěstí již není žádný problém, pokud se svěříte do ruky expertů na stínění.


Plisé rolety, které si získávají oblibu v rodinných domech i v paneláku.

U společnosti MK Rolety máte jedinečnou možnost prohlédnout si římské rolety v Praze, konkrétně zavítejte do vzorkovny ve Stodůlkách. Vždy je lepší se o věcech přesvědčit na vlastní oči a platí to i o římských roletách. Jsou velmi precizně zpracovány za pomocí nejmodernějších technologií a je nemožné na nich najít jakýkoliv šev.


Římské rolety, které poskytují vysokou dekoraci na okna.

Blesková montáž a jednoduchá údržba

Zkušeným odborníkům zabere montáž látkového stínění jenom zlomek času. Za to vám budou sloužit velmi dlouho a bez velkých nároků na údržbu. U látkového stínění se dnes běžně setkáte s antistatickou úpravou, která zajistí, že tkanina nepřitahuje prach a nečistoty. Většinou stačí přejet vaše žaluzie vysavačem nastaveným na nejnižší výkon a je hotovo.

Kromě klasického stínění, které je ovládáno manuálně pomocí šňůry, můžete zvolit i verze s motorickým ovládáním. Oceníte jej zejména tam, kde máte k oknu horší přístup. Zkrátka látkové stínění dokáže být přesně takové, jaké ho potřebujete. Je skvělým spojením atraktivního vzhledu, dostupné ceny, vysoké kvality a v neposlední řadě praktičnosti.