Tato dřevostavba je vhodná především do městského a příměstského prostředí. Díky modernímu vzhledu bude důstojně reprezentovat individualitu jejích majitelů. Styl domu podtrhují čisté a jednoduché linie s decentními dřevěnými doplňky a velká okna. Tato patrová dřevostavba je navržena a optimalizována pro pohodlné bydlení rodiny v počtu 4 členů.

V přízemí domu je situována vstupní chodba, ze které se dostanete do všech částí domu. Nachází se tu obývacího pokoj a kuchyně s jídelním koutem, koupelna s toaletou a sprchovým koutem i technická místnost. Nezapomnělo se ani na samostatný pokoj, který může sloužit členu rodiny se sníženou možností pohybu, nebo jako pracovna či pokoj pro návštěvu. S obývacího pokoje se dostanete velkými francouzskými okny na terasu nebo po pevném schodišti do patra. Přízemí může být navrženo jako bezbariérové.

V podkroví rodinného domu najdete ložnici rodičů, dětský pokoj a prostornou šatnu. Nechybí tu ani druhá koupelna s vanou a WC.

Při návrhu jsme kladli důraz na praktické využití prostoru a maximální obytný komfort rodinného domu.

Lyra 107 je pro Vás připravena v několika základních variantách. V provedení se sedlovou, pultovou nebo plochou střechou.

Na závěr stojí za zmínku, že firma ATRIUM si zakládá na maximální vstřícnosti k zákazníkovi a servisu jak ve fázi návrhu, tak i fázi výstavby a záručním i pozáručním servisu. ATRIUM Vám také každý typový projekt ochotně přizpůsobí na míru, a to vždy v unikátní difuzně otevřené konstrukci ATRIUM DifuTech®. U nás typové nebo individuální domy cenově nerozlišujeme. Proto nás neváhejte kontaktovat a sjednat si s námi informativní schůzku.

Společnost ATRIUM je výrobcem a dodavatelem vysoce kvalitních dřevostaveb, které realizuje po celé České republice, na Slovensku a také v Rakousku. Specializací firmy je zejména výstavba individuálních domů podle architektonických studií klientů, nebo individuální úpravy typových domů. V současné době dosahuje roční výstavba 60-90 rodinných domů v unikátním difuzně otevřeném systému ATRIUM DifuTech®.

Autor projektu: A T R I U M , s. r. o.
Lipová 1000, 341 01 Horažďovice
tel.: 376 512 087, e-mail: info@atrium.cz,web: www.atrium.cz