Marta se několikrát nechala slyšet, že za opravdu kvalitně prožitý čas považuje především dobu strávenou na své chalupě. Nemusí nikam spěchat, dobře se vyspí, je tu věčně dobře naložená, odpočatá a šťastná. A protože ráda tráví dny na čerstvém vzduchu, napadlo jí, že by vůbec nebylo od věci pořídit si terasu, která by rodině umožňovala využít zázemí venkovského sídla naplno.

Já jsem si už dlouho přála mít tady u domu na venkově nějakou terásku, takový trochu prodloužený obývák, kde bychom se já, můj muž, dcera i pejskové cítili jako doma," řekla nám Marta Jandová a dodala: „Pořád jsem snila o tom, že jednoho dne tady budeme mít krásnou terasu, ale zatím tu byl jen takový dost ošklivý trávník."

Martě se podle jejích slov dlouho nedařilo přijít na to, jakou terasu vybrat. Chtěla takovou, o níž by se nemusela příliš starat a která by zároveň byla pořád stejně hezká. Zvažovala materiál i firmu, která by vše zrealizovala. Tip nakonec přišel od kamarádky. „Jednou jsem potkala Alici Bendovou a ta mi řekla: Ty, hele, počkej, vždyť já znám úplně super firmu, která mi právě takovou terasu udělala. A doporučila mi WPC – WoodPlastic. Těší mně, že jsem na její radu dala."

Zdroj: Youtube

Paní domu si vybrala odolná, a přitom velmi atraktivní prkna z kompozitu dřeva a polymeru od českého výrobce. Prkna Forest Plus s výrazným povrchem evokujícím luxusní exotické dřevo dobře ladí se světlejším teakovým odstínem a vhodně doplňují jak samotnou nemovitost, tak i zahradu s plotem. Pro ten firma dodala oboustranné plotovky Forest Plus v mírně tmavší palisandrové barvě.

Ta terasa je opravdu nádherná. My jsme teď ta nejšťastnější rodina na světě, trávíme tu na ní snad 90 % veškerého času, užíváme si to tady dokonce, i když prší," říká Marta Jandová a dodává: „Terasu nám na doporučení výrobce namontovala firma StaDoRe. Oni hned přijeli, naměřili to a během tří dnů to bylo hotové. Naprosto profesionální."

Majitelce se líbí především odstín prken, která nekloužou, jsou příjemná na dotyk a nikde žádné třísky. Podle jejích slov pro ni byla při volbě dodavatele prken důležitá i skutečnost že jde o terasu od českého výrobce. „Jsem opravdu šťastná, že jsem našla WPC – WoodPlastic. Nejenom, že ta terasa nám vydrží navěky, ale ona dobře vypadá, je fakt nádherná a my si jí užíváme každý den," uzavírá sympatická maminka, v níž by jen málokdo hledal divokou rockerku.

Další informace o produktech WoodPlastic®, inspirativní fotografie, praktická doporučení a mnohem více najdete na www.woodplastic.cz.