Zahradu máte a dům ne. Plánujete jeho pořízení už déle, ale stále musíte překonávat nějaké překážky. Pojďme s tím něco udělat.

Stavte s námi

Modulární domy nestavíme z kontejnerů. Jednotlivé modulární konstrukce se skládají z lehké a odolné dřevěné konstrukce tvořené sadou nosných sloupů, nosníků, překladů a žeber. Všechny stěny, stropy a podlahy jsou opatřeny velmi účinnými materiály pro tepelnou, akustickou a vlhkostní izolaci. Každý materiálový prvek připravují naši zkušení odborníci v továrních podmínkách.

„Naší snahou je snížit vaše náklady na bydlení a zkrátit čekací dobu při stavbě.“

Naše nabídka zahrnuje vše, co si dokážete představit, od zahradních a rekreačních domků, po domy mobilní, modulární, sanitární a mnoho dalších.

I interiér bude dle vašich představ

Velké množství doplňkového vybavení a interiérového designu vám poskytne možnost nakonfigurovat si dům podle svých očekávání a potřeb.

Rozrůstáte se? Bude se rozrůstat i dům.

Škála všech nabízených modelů je v různých rozměrových variantách. V závislosti na tom, zda plánujete startovací bydlení pro dva, nebo rovnou s celou rodinou, vám nabídneme různé varianty uspořádání jednotlivých místností, ať už technických nebo obytných.

Dům k Vám dopravíme

Pokud bude mobilní nebo modulární dům vaší volbou, budete si užívat dobu strávenou při pozorováním našeho stavebního koncertu. V našich podmínkách postavíme moduly podle vašich přání a očekávání. V okamžiku kdy bude váš modulární dům určený k převozu, začne to pravé představení. Dům dopravíme až na místo určení a tam vám ho sestavíme jako stavebnici.

Klademe důraz na životní prostředí

Mobilní domy vyrábíme z kvalitních a životnímu prostředí šetrných materiálů. Většina z nich je navíc plně recyklovatelná. Samotná stavba je energeticky nenáročná v některých případech může být i energeticky soběstačná (solární panely, solární ohřev vody, čistička na vodu, vlastní studna).

Se vším vám rádi pomůžeme

Zavolejte nám na +420 725 999 129 nebo napište do e – mailu na adresu larkfactory@larkfactorycz.cz. Protože víme, s jak významným snem Vám můžeme pomoci, jsme s Vámi schopni komunikovat každý den, tedy i o víkendech.

Více informací na rychlydomov.cz nebo nás navštivte na veletrhu FOR ARCH ve dnech 20.-24.9.2022.