Pokud hledáte kvalitní skleník, o který se v letních bouřkách a zimních plískanicích nebudete bát, je jedinou rozumnou volbou skleník z ocelové konstrukce s pozinkovanou úpravou a skleněnými výplněmi.

Tradičním českým výrobcem těchto skleníků je společnost Limes Litomyšl s.r.o., která působí na našem trhu již od roku 1991. Limes Litomyšl vyrábí celou řadu skleníků o různých délkách, šířkách a cenových relacích. Potřebujete-li jednoduchý skleník, například jako náhradu za Váš dosluhující fóliovník, tak je tu pro Vás řada Hobby. Jednoduchá konstrukce i montáž a možnost výběru mezi klasickou výplní ze skla nebo polykarbonátu plně vyhoví Vašim požadavkům.

Jste-li vášnivými zahrádkáři nebo pěstitelia hledáte skleník, který potřebujete upravit vašim potřebám, a ve kterém se vám bude dobře pracovat, pak je tu pro vás řada Variant. Skleníky Variant jsou tím, co si představíte pod pojmem skleník. Tyto skleníky mají celou řadu příslušenství, kterým lze skleník dovybavit tak, aby vyhovoval vašim potřebám. Skleníky Variant nabízí Limes ve čtyřech typech rozdělených podle šířky a délky. Nejprodávanějším skleníkem je Variant K 5, který splňuje kritéria „rodinného skleníku“. Na zahradě bude dominantní stavbou. Je dostatečně prostorný pro vypěstování velkého množství zeleniny pro vaši rodinu po celou sezónu.

Pamatujte, že jen u vlastnoručně vypěstované zeleniny opravdu víte, co jíte. Nabídka společnosti Limes Litomyšl je široká a určitě si vyberete. Navíc je doprava skleníků po celé ČR zcela zdarma. Přesvědčte se na internetových stránkách výrobce www.limes.cz.