Kolekce NEURUM představuje v současné době to nejlepší, co si lze v rámci pracovního oblečení vybrat. Ačkoliv o kvalitě produktů z kolekce NEURUM není třeba pochybovat, montérkové kalhoty NEURUM CAMOUFLAGE prošly otestováním čtenáři webu iReceptář. V rámci testování bylo vybráno hned 10 kutilů, kteří obdrželi vzorek k testování, jenž byl následně ohodnocen. Jak dopadlo hodnocení pracovních kalhot NEURUM CAMOUFLAGE?

Testování, které probíhalo od 10. 5. do 21. 6. dopadlo na výbornou a všech deset kutilu pracovní kalhoty NEURUM doporučuje k používání. Hned 8 z deseti hodnotitelů udělilo pracovním kalhotám 5 hvězdiček, dva pak hodnotili kalhoty hvězdami čtyřmi.

Jaká hodnocení mimo jiné zazněla?
Kalhoty jsou na první pohled do detailu propracované. Materiál na dotyk příjemný, elastický. Velice mě zaujalo důmyslné řešení kapes, které tak vyhovují pro různé uložení nářadí. Jsou multifunkční, prostorné, a hlavně mě zaujala kapsa určená pro telefon, který je tak vždy pohotově k dispozici. Je zde i kapsa na metr a poutko zřejmě určené pro kladivo. Kladně oceňuji i samotné zapínání kalhot, které je nejenom na knoflík, ale i na kovový háček, které tak kalhoty jistí při náhodném utržení knoflíku. Velmi zdařilá je i kombinace barev, která celkový vzhled kalhot oživí.

Jsem velice spokojený, kvalita zpracování kalhot je na vysoké úrovni, jsou velmi pohodlné na celodenní nošení. Hodně zajímavý je design kalhot v této barevné kombinaci. Materiál na první pohled hodně kvalitní včetně kvalitních zipů, které nejspíš vydrží dlouho. Určitě si pořídím další.

Pracovní kalhoty NEURUM CAMOUFLAGE
Pánské pracovní kalhoty jsou vyrobeny z elastického inovativního materiálu TRIFIBETEX, díky kterému jsou velmi pohodlné. Mají zúžený střih, snížený pružný pas, zesílenou oblast kolen a řadu multifunkčních kapes. Kalhoty z kolekce NEURUM CAMOUFLAGE LINE zaujmou svým osobitým designem přírodního maskování.

Více informací o produktu naleznete TADY.

Kalhoty jsou součástí CAMOUFLAGE linie kolekce NEURUM, která se kromě kalhot skládá ještě z 3/4 kalhot, bundy s kapucí, trička, bundy bez kapuce, šortek a doplňků v podobě kšiltovky batohu a ledvinky. CAMOUFLAGE linie je dostupná ve čtyřech moderních barvách – tmavě olivové, navy modré, petrolejově modré a antracitové.

Kompletní kolekci NEURUM si můžete v detailu prohlédnout i v katalogu.