M.A.C. Dazzleshadow Liquid

Tekuté oční stíny od MAC se staly legendou. Proč? Vynikající pigmentace, bezchybná trvanlivost, multifunkčnost, měkká gelová konzistence, jednoduchá aplikace a nádherný třpyt. Pomocí pohodlného aplikátoru bezchybně nanesete stíny na oční víčka jedním tahem.

Bourjois Pastel Joues

Pastel Joues je absolutní bestseller od značky Bourjois, který si nespletete. Dobrá pigmentace, trvanlivost, snadná aplikace, jemná struktura... Odborníci francouzské značky vykouzlili opravdu dokonalý kosmetický produkt. Ale to není vše: tvářenka obsahuje jemnou příjemnou vůni připomínající drahý francouzský parfém, který láká lehkostí a něhou. Řada obsahuje 8 teplých a studených odstínů.

Relouis Nude Matte Complimenti

Tekutá matná rtěnka je klasika. Nude Matte Complimenti si zaslouží pozornost. Tento kosmetický přípravek nejen velmi populární, ale i cenově dostupný. Tekutá rtěnka má velmi příjemnou texturu, která je velmi šetrná k pokožce rtů a nepřesušuje ji. Barevná škála obsahuje 6 odstínů, které jsou vhodné pro denní i večerní líčení.

Maybelline Lash Sensational

Jedna z nejprodávanějších řasenek na světě. A to nejen díky revolučnímu tvaru štětečku, který je opatřený několika druhy štětin, ale i dokonale černému pigmentu. Řasenka řasy krásně prodlouží a natočí, zároveň zajistí efekt otevřeného oka. Štěteček dokonale pročeše řasy a dodá jim délku a objem.

Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1

Art Scenic Professional Make-up je korektor a rozjasňovač dva v jednom. Obsahuje reflexní částečky, které pomáhají maskovat veškeré nedokonalosti pleti. Ultralehká textura je klíč k pohodlné aplikaci, minerální pigmenty poskytují hedvábný finiš a přirozený tón.

Bielita Belita Young BB Cream

Světoznámá značka Bielita's před několika lety představila BB krém s efektem photoshopu, který je i v dnešní době populární mezi zákazníky. BB krém Bielita Belita Young poskytuje krásné krytí, rychle se přizpůsobuje barevnému odstínu vaši pleti, maskuje drobné nedokonalosti, chrání před negativními účinky UVA a UVB záření a zvlhčuje pleť.

Pupa Luminys Silky Baked Face Powder

Luminys Silky Baked Face Powder je mega populární kosmetický produkt, který lze použít jako suchou bázi nebo konečnou úpravu make-upu. Pudr má lehkou texturu, nádherně maskuje drobné nedokonalosti pleti a vyrovnává barevný tón pleti. Produkt je k dispozici ve čtyřech odstínech.

Luxvisage Brow Styler

Dokonalou závěrečnou tečkou vašeho vzhledu bude ideálně upravené obočí. Snadno to zvládnete pomocí gelu na obočí od Luxvisage. Barevná škála obsahuje 4 chladné odstíny.