Zahradní posezení bývá součástí každé zahrádky ať už se jedná o tu u rodinného domu nebo například víkendové chaty. Využíváme ho k posezení s rodinou nebo přáteli při grilování, u šálku kávy, na různých oslavách a rodinných setkáních i jen tak k odpočinku. Když se ale chystáme na nějakou větší oslavu nebo zahradní párty, potřebujeme většinou více míst, než naše posezení poskytuje. Pak musíme obejít sousedy a vypůjčit si všechny možné židle a sedátka, nebo mít k dispozici možnosti, jak stávající posezení rozšířit. Ideální jsou v tomto případě pivní sety, které lze rychle rozložit a získat tak mnoho dalších míst k sezení. Jsou skvělým řešením nejen pro domácí oslavy na zahradě, ale také před různá bistra restaurace a při pořádání větších akcí, jako jsou třeba festivaly nebo setkání fanoušků.

Jejich výhodou je snadná manipulace a dobrá skladovatelnost, protože je lze složit, aby zabíraly jen minimum prostoru v případě, že je nepotřebujeme. Celý set se skládá ze stolu a dvou lavic. Vše lze snadno přenést a rozmístit tak, jak vyhovuje našim potřebám. V nabídce najdeme různé rozměry, můžeme si tak zvolit ty, které potřebujeme. Pokud například chceme využít zahradní altán, abychom celé posezení měli zastřešené a chráněné před deštěm i ostrými slunečními paprsky, je dobré si předem změřit, jaké rozměry jsou nejvhodnější, abychom měli jistotu, že se do prostoru altánu vejdeme.

Dostatek míst k sezení, aby se hosté mohli v klidu vychutnat jídlo i pití je základem pro každou úspěšnou oslavu i setkání. Pivní sety jsou ideálním řešením pro každou příležitost.