Máte-li v blízké době v plánu úpravy své zahrady, podívejte se na zajímavou novinku mezi prvky zahradní architektury: Playstone - multifunkční zahradní prvek vyrobený z lehkého keramického betonu. Playstone má tvar rovnoramenného lichoběžníku a díky němu si s ním při plánování zahrady skutečně vyhrajete. Snadno z něj totiž vytvoříte různé sestavy s hladkými i členitým povrchem.

Jeho využití je opravdu široké. Postavíte z něj opěrnou či pohledovou stěnu i okrasnou zeď. Pomůže vám zpevnit svah i vytvořit skalku. Bude sloužit jako betonový květináč nebo vysoký záhon. S přidáním dřevěných a plastových doplňků s ním také hravě vytvoříte lavičky, odkládací plochy, odpadkový koš a podobně. S jedním jediným prvkem tak vybavíte celou zahradu!

Playstone je k dostání ve 4 základních barvách - šedá, červená, okrová a hnědá. Na objednávku jej však lze vyrobit i v jiných barvách. Díky použití lehkého betonu, který je 100% přírodní a recyklovatelný, se s prvky Playstone, ve srovnání s jinými betonovými tvarovkami, lépe manipuluje.

Chcete-li vědět o Playstone více, podívejte se na web www.liastone.cz, kde najdete i různé inspirativní příklady pro jeho využití.