Jde o malý rodinný dům s dispozicí 3+kk, vhodný jako bezbariérový pro seniory či jako startovací pro mladou rodinu. Malá dřevostavba typu bungalov je optimalizována pro pohodlné bydlení rodiny v počtu až 3 osob. Tento útulný přízemní rodinný dům je v nabídce firmy ATRIUM nejmenší.

Vstup do obytné části domu je řešen z boční strany přes zádveří. Zádveří slouží jako chodba při vstupu z venku do „čisté" zóny bytu. Je zde vstup do technické místnosti, kde najdete vše potřebné pro bezproblémový chod domácnosti a obytný komfort. Ze zádveří se dostaneme do prostorné centrální chodby. Odtud dále do obytné části malé dřevostavby. Jsou zde umístěny vstupy do zbývajících místností. Větší z nich je ložnice. Vedle ložnice se nachází koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a sociálním zařízením. Naproti menší pokoj, který je možné využít jako dětský pokoj nebo pracovnu a poskytuje soukromí pro individuální zájmy jednotlivých členů domácnosti.

Největší a poslední místnost, do které je možné vstoupit s chodby, je prostorný obývací pokoj s kuchyňským a jídelním koutem. Tato část domu je určena především pro denní pobyt celé rodiny, přípravu pokrmů a relaxaci. Dostatek denního světla poskytují velká francouzská okna umístěná na delší stěně místnosti.

Dům je navržen s citlivostí k okolnímu prostředí a určen především pro příměstskou lokalitu či vesnici. Při citlivě zvolené variantě bude skvěle vypadat i ve vesnické zástavbě.

Cenu individuálně upraveného návrhu vůči typovému nenavyšujeme. A pokud Vás typový dům zaujal, neváhejte nás kontaktovat a vyžádat si aktuální katalog domů. Dřevostavbu dodáváme jak v hrubé stavbě START až po provedení na klíč All inclusive.

Dřevostavbu Pluto 65 staví v difuzně otevřené konstrukci s označením ATRIUM DifuTech®.

Počet místností: 3+kk
vnější rozměry: 10,22 x 7,72 m
zastavěná plocha: 78,81 m2
užitná plocha: 65,14 m2
typ střechy: sedlová
sklon střech: 22°