Plátno s předkresleným motivem rozdělují tenké čáry na malá políčka označená čísly. Stačí jen postupně vymalovat podle předlohy políčka přiloženými barvami, které jsou na víčku opatřeny stejným číslem. K dispozici máte návod a sadu štětců v různých tloušťkách, díky kterým bude malování podle čísel úplná hračka.

Kreativní malování podle čísel pro děti i dospělé

Zábava a relaxace je podpořena dostatečnou výzvou. Domácí tvoření je vhodné pro všechny věkové kategorie. Na výběr je celá řada motivů s různými tématy i obtížnostmi. Malováním můžete strávit pár hodin, nebo třeba celý týden. Pro začínající malíře a děti se hodí jednoduché obrázky a pro pokročilé umělce jsou zde velká plátna s větším počtem políček inspirovaná třeba díly slavných umělců.

Namalujte obraz podle vlastní fotky

Pokud chcete něco opravdu originálního, zkuste malování podle čísel z vlastní fotky. Motivem k malování na plátně se může stát jakákoliv vámi zaslaná fotografie. Můžete mít denně na očích nejkrásnější momenty z dovolené u moře, oslavy narozenin nebo Vánoc, kdy se sejde rodina pohromadě. Můžete zvěčnit své blízké osoby i zvířecí mazlíčky. Při malování podle čísel si užijete nanášení barev na plátno, ze kterého vám pod rukama postupně začnou vystupovat vámi zvolené motivy. Může to být třeba originální dárek vhodný k jakékoliv příležitosti.

Kde si malování podle čísel pořídit

Na internetu najdete mnoho on-line prodejců, kteří se na malování podle čísel specializují. Vsaďte na kvalitní sady malování podle čísel např. ze stránky Malujpodlecisel.cz. Obrazy se liší materiálem plátna, čitelností předkreslených čar a čísel i počtem dodávaných barev a štětců, které rozhodují o podrobnosti a věrnosti výsledného obrazu. Využijte možnost vypnutí obrazu na rám, který vám proces malování značně usnadní. Je to mnohem lepší, než si zakoupit obraz pouze ve formě srolovaného plátna, které si pak musíte vypnout sami. Užijte si jednotlivé tahy štětcem a namalujte si svůj vlastí obraz.