Abyste se během léta cítili dobře, je určitě důležitým krokem dostatečná hydratace, a to nejen ve velkých vedrech. Má pozitivní vliv na kvalitu našeho imunitního systému, zažívání i na momentální náladu. Zároveň zanechává pleť i vlasy zářivé a zdravé. V podstatě všechny buňky lidského těla potřebují vodu k tomu, aby správně fungovaly. Proto je nezbytné, abyste se obzvláště během léta pravidelně hydratovali. Mimo pití vody a doplňování tekutin je skvělé konzumovat i potraviny bohaté na elektrolyty, což jsou důležité minerály, které pomáhají v těle vodu udržovat. K průběžnému dodržování pitného režimu skvěle poslouží ovoce, zelenina, voda, ale také letní nesycené limonády, které potěší i vaše chuťové pohárky. Základem je mít k dispozici správně vychlazený nápoj. Zkuste proto novinku Cappy Lemonade bezový květ! Tato neperlivá limonáda s příchutí květů černého bezu a citronu s nízkým obsahem cukru bude jednoznačně vaším oblíbeným letním drinkem! Nejen že skvěle osvěží, ale navíc uděláte i něco pro své tělo. Bezinková příchuť je mezi Čechy zaslouženě oblíbená a má i příznivé účinky na vaše zdraví. Cappy Lemonade bezový květ seženete v praktickém balení 400 ml nebo ve výhodné variantě 1,25 litru, která je vhodná pro každou oslavu s přáteli či rodinné setkání.

Přísun chladného vzduchu či vodní radovánky.

Pokud zrovna nejste fanouškem zabudované klimatizace, stejně dobře poslouží i menší ventilátor, který můžete nasměrovat a umístit do bytu dle vaší potřeby. Jestliže ani to nepomůže, zkuste návštěvu bazénu nebo koupaliště. Ideálním řešením je také rychlá, studená sprcha.

Osvěžte se i v centru města

Pokud zrovna nepatříte ke šťastlivcům, které horké letní dny mohou trávit pouze u vody a bazénu, zkuste osvěžení, které je k dispozici dokonce i v centru města. V posledních letech přibývá vodních rozprašovačů, které skvěle osvěží, ale zároveň nezničí make-up ani nenamočí oblečení. S těmito tipy se i v největších vedrech budete cítit skvěle.