Materiál pro hrubou stavbu, maltové směsi i drobný spojovací materiál

A z čeho vlastně můžete vybírat? K dispozici je vám široká nabídka sortimentu, od materiálů určených na hrubou stavbu až po interiérové elementy jako dveře, okna nebo schody. Do nabídky materiálů pro hrubou stavbu konkrétně spadají stropní konstrukce, obvodová a vnitřní zdiva, odtokové systémy, komínové sestavy nebo omítkové a maltové směsi. Chybět nesmí ani spojovací materiály a stavební chemie (tmely apod.).

Další významnou součástí sortimentu stavebnin PRO-DOMA je materiál určený na střechy. Jmenovitě se jedná o střešní krytiny (betonové i keramické), izolační fólie nebo okapy. K dostání jsou zde rovněž tepelné izolace a hydroizolace. Mezi vůbec nejoblíbenější stavební materiál se řadí dřevo, tudíž ani konstrukční dřevo pochopitelně nesmí v nabídce chybět. Ve stavebninách PRO-DOMA si dokonce můžete zakoupit i barvy a laky, ochranné a pracovní pomůcky či zahradní vybavení.

Proč si vybrat k nákupu stavebního materiálu právě PRO-DOMA?

Široký sortiment není jedinou předností stavebnin PRO-DOMA, ty zákazníkovi přinášejí celou řadu dalších výhod. Jednou z těch nejzásadnějších je skutečnost, že mají nejširší síť kamenných poboček, takže je můžete zaručeně najít i ve svém městě. Při návštěvě pobočky se vás pak ujme odborně školený personál, který vám ochotně poradí s veškerými dotazy týkajícími se (nejen) stavebního materiálu.