Narex nyní přichází s novou akční nabídkou platnou od 1. 3. do 31. 5. 2019.

Jiří Poláček, předvaděcí technik a školitel Narex s.r.o. prezentuje jarní akční nabídku.

Řetězové pily

Elektrické řetězové pily mají oproti benzínovým několik nesporných výhod. První je hmotnost a tichý provoz. Řetězová pila Narex EPR 35-20, která díky promyšlené ergonomii skvěle padne do ruky a její jmenovitý příkon je 2000 W, má hmotnost pouze 4,2 kg. Benzínové pily váží průměrně 6 kg. Další výhodou je možnost práce i v uzavřených prostorech, díky absenci nebezpečných spalin z benzínového motoru. Zcela zásadní je pro mnoho zákazníků cena. Elektrické řetězové pily jsou výrazně levnější než benzínové. EPR 35-20 s délkou vodicí lišty 350 mm a řetězem Oregon 91-PX 052 lze pořídit za 2 990 Kč s DPH. Pro mazání řetězu a lišty doporučujeme používat účinný a ekologicky odbouratelný biologický olej na mazání řetězu Narex CO 1L (125 Kč s DPH).

Listové pily

Pro řezání deskových materiálů, tvarové a přímé řezy je ideální listová pila, neboli přímočará a kmitací. Patří mezi nejpoužívanější nářadí u nás. Za pomoci listové pily dokážete spolehlivě vytvořit jemné křivky, zaoblené tvary, kruhové výřezy, či precizní přímé řezy v různých typech materiálů jako je měkké a tvrdé dřevo, překližka či dřevotříska, řezat lze také plasty, ocelové plechy, keramiku nebo podlahové a střešní krytiny. Pila Narex EPL 12-7 BE je vybavena trojitým vedením pilového plátku, díky čemuž dosahuje vysoké kvality a přesnosti řezu. Systém upínání pilových plátků Fast Fix zaručuje jejich velmi rychlou a pohodlnou výměnu. Základní deska pily je odolná proto deformaci, vždy celou plochou doléhá na řezaný materiál, což pro precizní práci obzvláště důležité. Další výhodou je nastavené předkmitu a regulace počtu zdvihů pilového plátku. Maximální prořez dřevěných materiálů je až 200 mm. Listovou pilu EPL 12-7 BE je možné zakoupit za zvýhodněnou cenu 4 990 Kč s DPH. K pile doporučujeme zakoupit 5dílnou sadu pilových plátků pro extrémně čisté a přesné řezy SET SBN 5, za 269 Kč s DPH.


Použití biologického oleje Narex CO 1L


Ukázka prožeru otvoru na dřez do kuchňské desky


Maximální délka pilového plátku pro prořez 200 mm

S Jirkou Poláčkem i celým týmem Narex se můžete potkat na českobudějovickém veletrhu HOBBY, který se koná od 8. do 12. května. Na venkovní ploše si můžete vyzkoušet a prohlédnout kompletní sortiment zboží značky NAREX Professional Tools.

Kompletní nabídku naleznete na www.narex.cz/akce nebo u autorizovaných prodejců.

Uvedené ceny jsou doporučené. Ceny u jednotlivých prodejců se mohou lišit.


Pečeť Autorizovaného prodejce Narex