Připravte se na podzimní natírání a zásobujte se kvalitními nátěry od Balakrylu a Primalexu. Vzykoušejte například betonovou stěrku, která dodá vašemu obýváku nebo chodbě originální industriální vzhled. Univerzální vodou ředitelné barvy Balakryl zase mají atest na dětské hračky, takže jimi můžete bez obav natírat i dekorace do dětského pokoje. A právě nyní je poslední příležitost připravit svůj radiátor na topnou sezónu a pomocí Balakrylu Radet ho zrenovovat.

Soutěžní otázka

#competition|1328|ireceptar#

Soutěž potrvá od 6. září do 19. září. Redakce časopisu Receptář pak vylosuje tři výherce, kteří získají voucher v hodnotě 3 000 korun na nákup pomůcek a barev Balakryl a Primalex, který lze uplatnit na vybrané prodejně Dům barev. Výherce budeme kontaktovat nejpozději do 14 dní po ukončení soutěže. Ostatní podmínky soutěže se řídí pravidly vydavateství VLTAVA LABE MEDIA a. s.

Hodila by se vám inspirace? Pak navštivte projektnavikend.cz, kde najdete spoustu kreativních nápadů, které vám pomohou zvelebit jak interiér vašeho domu či bytu, tak prostředí vaší zahrady nebo terasy. Každý z projektů přitom hravě zvládnete během jediného víkendu!