Podlaha je základem každé místnosti. Správný výběr může z malého prostoru vytvořit prosvětlený a vzdušný interiér. Podlaha navíc určuje celkový nádech daného interiéru. Pokud toužíte po útulném, rustikálním vzhledu, váš výběr podlahy se jistě bude lišit například od minimalisticky zařízeného severského stylu.

Není kámen jako kámen!

Ať už sníte o dřevěné či mramorové podlaze, finální výběr vždy závisí zejména na tom, kolik práce a údržby jste ochotni vaší podlaze poskytnout. Pravá dřevěná podlaha sice na první pohled vypadá nádherně, dlouho se ale bez pravidelné údržby neobejde. Ideálním řešením při nedostatku času či energie je proto keramická dlažba.

Její design je v případě imitace jiných materiálů v současné době natolik pokročilý, že při letmém pohledu nerozeznáte rozdíl od skutečných materiálů. Web dlažba.cz kupříkladu nabízí nespočet variant imitací, na výběr jsou věrné kopie dřeva, kamene, kovu či betonu.


zdroj: dlažba.cz

Podle čeho vybrat tu pravou keramickou dlažbu?

Vždy záleží na tom, zda plánujete danou podlahu, tedy dlažbu, umístit do interiéru či do exteriéru. Od toho se odvíjí vlastnosti, kterými by daná podlaha měla disponovat. Na webu dlažba.cz máte možnost si vybrat z dlažby i na schody, do garáže, k bazénu či na terasu. U každého typu je nutné hledět i na jiné aspekty. Dlažba k bazénu musí být pochopitelně především protiskluzová. Při výběru garážové dlažby zase mějte na paměti, že musí odolat velkému tlaku, například při pravidelném provozu a parkování vašeho automobilu.


zdroj: dlažba.cz

Kde pořídit keramickou dlažbu?

Web dlažba.cz nabízí široký sortiment keramické dlažby, kterou lze využít jednak jako podlahovou pokládku, rovněž ale i jako obklady do kuchyně či koupelny. Jsou distributory předních zahraničních výrobců, zejména se jedná o dodavatele kvalitních italských keramiček.

Web je přehledný a jeho výhodou je mimo jiné automatická kalkulace celkové ceny na základě počtu metrů čtverečních. Součástí větších objednávek, tj. nad 10 000 Kč, je rovněž doprava zdarma po celém Česku. Zákazníci zároveň ocení možnost nezávazné poptávky.


zdroj: dlažba.cz

Tápete a jste zahlceni množstvím variant?

V případě, že si s výběrem stále nevíte rady, můžete využít na webu dlažba.cz sekce Inspirace & blog, kde najdete spoustu tipů a vzorových interiérů.