Pro stromy, keře a květiny doporučujeme
TerraCottem universal | Terracottem

TerraCottem® Universal Originální složení TerraCottemu podporuje rozsáhlý rozvoj kořenů rostlin, produkci biomasy, zvýšenou mikrobiologickou aktivitu, omezení potřeby závlahy až o 50 % a vyšší procento přežití. Hydroab sorbenty polymerů poskytují vodu a živiny po dobu minimálně 8 let. Je používán při výsadbách stromů, keřů, zalesňování, je vhodný pro ekologickou obnovu krajiny, do květinových záhonů a závěsných květináčů.

Pro květinové záhony letniček doporučujeme
TerraCottem complement | Terracottem

TerraCottem® Complement byl navržen tak, aby znovu doplnil všechny komponenty TerraCottemu Universal, které byly spotřebovány rostlinami během sezóny nebo při jejich přesazování. Aplikací TerraCottemu Complement je dosaženo optimálních hodnot sorpční a vodní kapacity půdy nebo substrátu, což vede k lepšímu kořenění a vyšším přírůstkům.

Pro sportovní i okrasné trávníky doporučujeme
TerraCottem turf | Terracottem

TerraCottem® Turf Fyzikální půdní kondicioner speciálně určený ke zlepšení kvality trávníku. Byl navržený pro zvýšení vodní a živné retenční kapacity půd a růstových médií, ke zlepšení jejich struktury, provzdušnění a vyššímu výkonu. Podporuje kořenění, růst listů a zároveň snižuje potřebu zavlažování až o 50 %. Tato environmentální metoda je výsledkem patentovaného vědecky vyváženého složení více jak 20 různých složek, založených na směsi různých akrylamidových a akrylických kyselin kopolymerů s draselnými a amonnými solemi; NPK hnojiv s hořčíkem; huminových kyselin; růstových prekurzorů a zeolitu.

Zdroj: Youtube

Technologie půdního kondicioneru | Terracottem
Jedinečný | Terracottem
Případové studie | Terracottem

TERRACOTTEM CZ, s. r. o

TERRACOTTEM CZ, s. r. o.
Václavov 730/1, 671 72 Miroslav
tel./fax: +420 515 333 557,
mobil: +420 777 762 521
e-mail: info@terracottem.cz,
www.terracottem.cz
www.pudnikondicioner.cz