Menopauzu provází spousta příznaků, které se ale u každého jedince projevují v různé míře. Jedna třetina žen patří v tomto období k těm šťastnějším a přechod z plodné fáze svého života prožijí bez obtíží. Dvě třetiny žen ale v tomto ohledu tolik štěstí nemají.

Nestabilní hormonální hladiny v těle dokážou natropit pěknou paseku, naštěstí jsou i tyto problémy řešitelné. Mezi nejčastější příznaky menopauzy patří: nepravidelná menstruace, návaly horka, problémy se spánkem a noční pocení, ztráta libida, přibývání na váze, zadržování vody, změny nálad nebo podrážděnost. Už dávno není pravdou, že zvládnutí menopauzy rovná se hormonální substituční terapie. Existují jiné a přijatelnější metody.

Zajistěte si optimální hladinu estrogenu díky přírodnímu doplňku stravy Feminus. Tento unikátní produkt můžete vyzkoušet v akci s dopravou zdarma zde.

Jak bojovat s příznaky menopauzy

Pokud ženy hledají nejrychlejší řešení, měly by sáhnout po přírodních doplňcích stravy.

Je nám jasné, co Vás napadlo jako první. „Opravdu dokáží doplňky stravy pomoct při boji s negativními příznaky menopauzy? Zvýšit libido, energii a snížit nepříjemné pocení a návaly horka? Ano dokáží, ale je důležité si umět vybrat. K tomu, aby byl přírodní doplněk stravy účinný, musí obsahovat účinné látky ve správném množství. Patří mezi ně vitamíny (D3, B6, B12, C, E), minerály (zinek) a extrakty z bylin (např. kotvičník zemní, andělika čínská, ašvaganda, maca).

Pokud hledáte doplněk stravy obsahující všechny uvedené látky ve správném množství a poměru, vyzkoušejte unikátní produkt Feminus bojující s příznaky ženské menopauzy.

Doplněk stravy FEMINUS – Opravdu funguje?

Tým lidí, stojících za unikátním doplňkem stravy Feminus, má na tuto otázku jasnou odpověď: "Feminus je kvalitní český produkt. Jedinečné složení účinných látek je odpovědné za sílu tohoto produktu." Pokud hledáte opravdu kvalitní doplněk stravy zaručující dostatečné dávkování účinných látek, je Feminus nejlepší volba. Svým složením se jedná o jeden z nejsilnějších produktů na trhu a je certifikován zdravotním ústavem v Praze. Přesvědčte se o síle tohoto produktu sami. Snižte nepříjemné příznaky ženského přechodu a podpořte Vaší ženskou energii a libido.

FEMINUS nyní v akci s dopravou zdarma po celé ČR si můžete zakoupit zde.

Bližší informace o produktu a tipy, jak přírodně bojovat s příznaky menopauzy najdete na www.feminus.cz

Příležitost otestovat a vyzkoušet si produkt Feminus dostanou i čtenářky našeho webu. Pokud máte zájem o testování produktu, přihlaste se do testování na webu IRECEPTAR.CZ a zkuste své štěstí. Pokud budete vybrány dostanete k otestování a vyzkoušení dvouměsíční kůru produktu Feminus zdarma.