Dlouhá životnost

Terasa z kompozitního dřeva vám vydrží desítky stále stejně funkční a atraktivní. Přestože její pořizovací cena je vyšší než u dřevěné, obejdete se bez dodatečných nákladů na údržbu, v celkovém důsledku tak vychází levněji.

Odolnost

Prkna Woodplastic® odolávají všem rozmarům počasí – dešti, sněhu, mrazu i UV záření – jsou minimálně nasákavá a rezistentní vůči bazénové chemii i slané vodě.

Bezpečnost

Výrobky obsahují pouze kvalitní polymer, jsou zdravotně zcela nezávadné a mají certifikaci jako hračky. Netvoří se na nich třísky ani štěpy a disponují protiskluzovým povrchem. Jsou bezpečné a vhodné i pro děti.

Prkna s plným profilem

Na rozdíl od některých levnějších dutých výrobků nedochází u prken Woodplastic® ke kroucení ani drolení. Jsou masivní, tuhá a mají velkou nosnost. Díky tomu se nemusí kotvit k podloží, což usnadňuje a urychluje jejich montáž. Představují ideální řešení především kolem bazénů či vířivek.

Stálobarevná a plnobarevná prkna

Prkna nemění svůj tvar a poté, co barva na slunci nepatrně vyzraje, nešednou. V případě mechanického poškození je lze jemně zbrousit, protože materiál je plně probarvený.

Česká kvalita

Společnost WPC – Woodplastic vyrábí prkna v továrně ve středočeských Bukovanech. Za dobu své desetileté existence realizovala zakázky přesahující plochu 500 000 m² a uspěla ve více než 30 zemích světa.

Atraktivní design a vysoká estetická hodnota

Výrobky Woodplastic® jsou příjemné na dotyk a jsou k dispozici ve velkém množství povrchů a přirozeně působících barevných odstínů.

Minimální údržba

Údržba teras z kvalitních kompozitních prken spočívá v občasném opláchnutí vodou, ideálně pod tlakem, mastné fleky lze umýt saponátem. Dvakrát do roka je vhodné odstranit ze spár prach a nečistoty a terasu omést.

Tvarovatelné lišty

S prkny z kompozitního dřeva je možné pracovat stejným způsobem jako se dřevěnými, lze je navrtávat, zkracovat nebo podle potřeby zařezávat. Lišty jdou navíc po zahřátí tvarovat, což je ideální především u bazénů nebo kolem schodů.

Ohleduplnost k přírodě

Veškeré produkty společnosti WPC – Woodplastic jsou vyráběné ze zbytků dřeva z lesů obhospodařovaných trvale udržitelným způsobem a z kvalitního polymeru, jsou recyklovatelné, neobsahují žádné toxické látky a není je třeba chemicky ošetřovat.

Profesionální služby zákazníkům

Firma si zakládá na profesionalitě a maximální vstřícnosti k zákazníkům. Společnost disponuje celorepublikovou sítí partnerů, kteří vám poradí s výběrem produktů, zdarma vytvoří návrh terasy a vypracují nezávaznou kalkulaci. V případě zájmu pak vaši novou terasu rychle a profesionálně nainstalují. Výrobou kvalitních teras to u WPC – Woodplastic nekončí. www.woodplastic.cz