Diovo ovoce prodlužuje mládí, aneb o tomelu japonském
-
closeinfoShutterstock.com / Madlen
Dobře vyzrálá semena tomelu můžeme zkusit zasadit.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Kaki
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Mrazuvzdorné odrůdy tomelu lze pěstovat i u nás
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
tomel japonský (Diospyros kaki)
-
closeinfoflaviano fabrizi / Shutterstock.com
Kvetoucí tomel japonský (Diospyros kaki), známý jako kaki.
-
closeinfoTualekPhoto / Shutterstock.com
Nezralé plody kaki na stromě.
-
closeinfonnattalli / Shutterstock.com
Kaki je ideální sklízet dobře zralé.
-
closeinfoMaljalen / Shutterstock.com
Kaki se suší vcelku nebo na plátky.
-
closeinfoShutterstock.com / Nedim Bajramovic
Kaki využijete i při pečení
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Kaki je nejchutnější v plné zralosti
-
closeinfoShutterstock.com / photolona
Plody kaki můžeme konzumovat jak syrové, tak sušené.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
tomel
-
closeinfoChamille White / Shutterstock.com
Plody kaki, známého též jako tomel nebo churma.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
tomel (Diospyros)
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Kaki
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
sušené kaki
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
plody tomelu
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Chuť tohoto ovoce připomíná každému něco jiného.
-
closeinfoAlexsander Ovsyannikov / Shutterstock.com
Čerstvě sklizené plody tomelu japonského, zvané kaki.
-
closeinfoYakov Oskanov / Shutterstock.com
Kaki můžeme konzumovat čerstvé i sušené.