Jednoduchý trik, jak na první pohled poznat čerstvé jahody
-
closeinfolzf / Shutterstock.com
K šetrné sklizni jahod můžeme použít i menší nůžky.
-
closeinfoShutterstock.com / Vitalina Rybakova
Kvalitní jahody poznáte i podle dobře vybarvené dužniny.
-
closeinfoAlena Brozova / Shutterstock.com
Jahody se vybarvují postupně. Dokud nejsou celé červené, nesklízíme je.
-
closeinfoShutterstock.com / Tiplyashina Evgeniya
Jahody dozrávají postupně - záleží na odrůdě i na péči
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Vlastnoručně sesbírané jahody.
-
closeinfoMarta Teron / Shutterstock.com
Čerstvé jahody jsou skvělá pochoutka.
-
closeinfoSever180 / Shutterstock.com
Pěstování jahod v mulčovací textilii
-
closeinfoDenis Pogostin / Shutterstock.com
Jahody postupně dozrávají.
-
closeinfoLudmila Dušková
Za péči se jahodníky odmění bohatou úrodou
-
closeinfoFamVeld / Shutterstock.com
Mulčování slámou jahodníkům svědčí
-
closeinfostrawberries / Shutterstock.com
Se sbíráním jahod rády pomohou děti.
-
closeinfoKetolina / Shutterstock.com
Sklizeň jahod je namáhavá hlavně na záda.
-
closeinfomilmed / Shutterstock.com
Při nešetrné sklizni můžeme poškodit ještě nezralé plody.