K šetrné sklizni jahod můžeme použít i menší nůžky.
Kvalitní jahody poznáte i podle dobře vybarvené dužniny.
Jahody se vybarvují postupně. Dokud nejsou celé červené, nesklízíme je.
Jahody dozrávají postupně - záleží na odrůdě i na péči
Vlastnoručně sesbírané jahody.
Čerstvé jahody jsou skvělá pochoutka.
Pěstování jahod v mulčovací textilii
Jahody postupně dozrávají.
Za péči se jahodníky odmění bohatou úrodou
Mulčování slámou jahodníkům svědčí
Se sbíráním jahod rády pomohou děti.
Sklizeň jahod je namáhavá hlavně na záda.
Při nešetrné sklizni můžeme poškodit ještě nezralé plody.
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.