Eshop • Testování • Předplatné
ireceptar
Vyhledávání Můj účet Menu
  • Zahrada
  • Vaření a recepty
  • Domov a bydlení
  • Hobby
  • Zdraví
  • Zvířata
  • Horoskopy
  • Podcasty
search
warning_fill Zadejte nejméně 3 znaky
Zahrada
Vaření a recepty
Domov a bydlení
Hobby
Zdraví
Zvířata
Horoskopy
Podcasty

Eshop Testování

Přihlásit selogin
moje_predplatne
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube
home arrow_right Vaření a recepty

Moštování přímo na zahradě: Co je k němu potřeba?

1 / 9
Zavřít galerii
  • close
    Jablka nejprve důkladně umyjeme.
    info
    Beekeepx / Shutterstock.com

    Jablka nejprve důkladně umyjeme.

  • close
    Drtička a lis na jedné konstrukci
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Drtička a lis na jedné konstrukci

  • close
    Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové

  • close
    Kovové hřeby drtičky
    info
    Archiv ireceptar.cz

    Kovové hřeby drtičky

  • close
    Nejlépe, když můžeme moštovat venku.
    info
    Marsan / Shutterstock.com

    Nejlépe, když můžeme moštovat venku.

  • close
    Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
    info
    Thomas Oswald / Shutterstock.com

    Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.

  • close
    Lis na výrobu domácího jablečného moštu.
    info
    Thomas Oswald / Shutterstock.com

    Lis na výrobu domácího jablečného moštu.

  • close
    Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
    info
    Drakonyashka / Shutterstock.com

    Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.

  • close
    obrázek z archivu ireceptar.cz
    info
    Archiv ireceptar.cz

    obrázek z archivu ireceptar.cz

Jablka nejprve důkladně umyjeme.
Drtička a lis na jedné konstrukci
Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
Kovové hřeby drtičky
Nejlépe, když můžeme moštovat venku.
Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
Lis na výrobu domácího jablečného moštu.
Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
obrázek z archivu ireceptar.cz
Zobrazit všechny fotky
Facebook Twitter Email Kopírovat Zavřít
  • Jablka nejprve důkladně umyjeme.
  • Drtička a lis na jedné konstrukci
  • Lisy na ovoce fungují na stejném principu - staré i nové
  • Kovové hřeby drtičky
  • Nejlépe, když můžeme moštovat venku.
  • Jablečný mošt je nejlepší čerstvě vylisovaný.
  • Lis na výrobu domácího jablečného moštu.
  • Domácí jablečný mošt je nejlepší čerstvý.
  • obrázek z archivu ireceptar.cz
ireceptar
  • Autoři
  • ·
  • Redakce
  • ·
  • O nás
  • ·
  • RSS
  • facebook
  • instagram
  • pinterest
  • youtube

Newsletter

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.

vlm
O společnostiKariéraKontaktMojepředplatné.czVšeobecné smluvní podmínkyZásady zpracování osobních údajůCookiesZpracování datPráva subjektů údajů
denikdotykfitzivotmoje_krizovkadum_a_zahradakondicerealcitykafeireceptartipcarsvlastakvetyannoncestoryestrankycarsigurmetprekvapeninational_geographickreativpoznat_svetiglancautomodul
Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s. všechna práva vyhrazena
Publikování, šíření nebo jakékoliv jiné užití obsahu pro jiné než osobní účely uživatele, je bez písemného souhlasu VLTAVA LABE MEDIA a.s. zakázáno. Toto ustanovení platí také pro RSS kanály a jejich obsah.

Přihlášení

My si vás zapamatujeme a můžete číst iReceptář.cz bez omezení.
googlePokračovat přes Google facebookPokračovat přes Facebook seznamPokračovat přes Seznam
nebo se přihlaste
Přihlásit se jménem a heslem

Přihlášení

Rádi bychom znali důvod proč se nechcete přihlásit.

Odběr newsletteru

Chcete pravidelně dostávat výběr nejlepších článků na Váš e-mail?

Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.