Nakládáme zelí
-
closeinfoShutterstock.com / citr
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
-
closeinfoShutterstock.com / istetiana
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
-
closeinfoShutterstock.com / Karl Allgaeuer
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
-
closeinfoShutterstock.com / Dani Vincek
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
červené a bílé zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
bílé zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Sto gramů syrového bílého zelí dodá tělu takové množství vitaminu C jako sklenice pomerančové šťávy.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoShutterstock.com
Nakrouhané zelí
-
closeinfoShutterstock.com / Floki
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz












