Nejlepší čtenářské recepty: zelí kysané, sterilované i jiné
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
červené a bílé zelí
-
closeinfoShutterstock.com / citr
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
-
closeinfoneil langan / Shutterstock.com
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
-
closeinfoShutterstock.com / Karl Allgaeuer
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
-
closeinfoShutterstock.com / Floki
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoShutterstock.com
Nakrouhané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
kysané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
bílé zelí
-
closeinfoShutterstock.com / istetiana
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
-
closeinfoShutterstock.com / Dani Vincek
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
červené a bílé zelí
-
closeinfoareeya_ann / Shutterstock.com
Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
-
closeinfoShutterstock.com / citr
Krouhat můžete na speciálním kruhadle, nožem nebo škrabkou
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Vysocké zelí je špičaté a šťavnaté
-
closeinfoneil langan / Shutterstock.com
Kysané zelí je lehce stravitelné, chutné a výjimečně zdravé
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoShutterstock.com / Karl Allgaeuer
K nakládání zelí je třeba vhodná nádoba, kruhadlo a sůl, tlouk a další koření se také hodí
-
closeinfoShutterstock.com / Floki
Nasolené zelí stačí promnout čistýma rukama
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoJan Kopřiva
příprava kysaného zelí
-
closeinfoShutterstock.com
Nakrouhané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
nakládané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
kysané zelí
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
bílé zelí
-
closeinfoShutterstock.com / istetiana
Stojí za to ochutnat jak zelí bílé, tak červené včetně krajových specialit, jako je zelí vysocké
-
closeinfoShutterstock.com / Dani Vincek
Kysané zelí je naší domácí superpotravinou
-
closeinfoareeya_ann / Shutterstock.com
Zelí patří k vynikajícím zdrojům vitamínů.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz