Ujela vám ruka se solí či kořením? Triky kuchařů, jak pokažené jídlo zachránit
-
closeinfoJulia Sudnitskaya / Shutterstock.com
Bylinky jídlo ochutí a soli pak postačí minimum
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů
-
closeinfoShutterstock.com / Drozdowski
Bylinky a další ingredience
-
closeinfoShutterstock.com / Marie C Fields
Domácí kořenící směs je výborná
-
closeinfoShutterstock.com / jeehyun
Pepř, kromě toho růžového, je z jedné rostliny.
-
closeinfoShutterstock.com / neil langan
Kombinací chutí je mnoho
-
closeinfoYakov Oskanov / Shutterstock.com
S přidáváním soli do pokrmů musíme být opatrní.
-
closeinfoAhanov Michael / Shutterstock.com
Se záchranou přesolené polévky pomůže přidání syrových brambor.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoShutterstock.com / Sebastian Duda
Koření je zdravější než sůl
-
closeinfoAlenKadr / Shutterstock.com
Mořská sůl
-
closeinfoSharif Pavlov / Shutterstock.com
Příliš mnoho soli škodí srdci
-
closeinfoKamila Procházková
Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
-
closeinfoMarie Molková / Foto
Libeček můžeme doplnit dalším kořením.
-
closeinfobeta7 / Shutterstock.com
Libeček lékařský můžeme využít čerstvý i sušený.
-
closeinfoJulia Sudnitskaya / Shutterstock.com
Bylinky jídlo ochutí a soli pak postačí minimum
-
closeinfosevenke / Shutterstock.com
Jako odměrku můžeme při solení použít čajovou lžičku.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoVasiliyBudarin / Shutterstock.com
Se solí je třeba zacházet opatrně.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
Silně aromatické listy libečku se hodí do mnoha pokrmů
-
closeinfoShutterstock.com / Drozdowski
Bylinky a další ingredience
-
closeinfoShutterstock.com / Marie C Fields
Domácí kořenící směs je výborná
-
closeinfoShutterstock.com / jeehyun
Pepř, kromě toho růžového, je z jedné rostliny.
-
closeinfoShutterstock.com / neil langan
Kombinací chutí je mnoho
-
closeinfoYakov Oskanov / Shutterstock.com
S přidáváním soli do pokrmů musíme být opatrní.
-
closeinfoAhanov Michael / Shutterstock.com
Se záchranou přesolené polévky pomůže přidání syrových brambor.
-
closeinfoArchiv ireceptar.cz
obrázek z archivu ireceptar.cz
-
closeinfoShutterstock.com / Sebastian Duda
Koření je zdravější než sůl
-
closeinfoAlenKadr / Shutterstock.com
Mořská sůl
-
closeinfoSharif Pavlov / Shutterstock.com
Příliš mnoho soli škodí srdci
-
closeinfoKamila Procházková
Parmazán je hodně slaný, proto se solí opatrně.
-
closeinfoMarie Molková / Foto
Libeček můžeme doplnit dalším kořením.
-
closeinfobeta7 / Shutterstock.com
Libeček lékařský můžeme využít čerstvý i sušený.
-
closeinfosevenke / Shutterstock.com
Jako odměrku můžeme při solení použít čajovou lžičku.
-
closeinfoVasiliyBudarin / Shutterstock.com
Se solí je třeba zacházet opatrně.