Bábovku nestačí dobře upéct, ale také ji musíme dostat z formy.
Při manipulaci s upečenou bábovkou používáme kuchyňské chňapky.
Pokud se bábovce nechce z formy ven, pomůže trik s utěrkou.
Formu na bábovku pečlivě vytřeme ztuženým tukem.
Kulatá drátěná mřížka může být nejen praktická, ale i dekorativní.
Ještě teplou bábovku jemně pocukrujeme moučkovým cukrem.
Po upečení necháme bábovku vychladnout, nejlépe na vhodné podložce, např. drátěné mřížce.
S mramorovou uděláte nejvíc parády.
Tvarohová bábovka je vláčná.
Jak snadno vyklopit bábovku z formy?
Bábovku musíme z formy vyklápět opatrně.
Bábovku z formy vyklápíme velmi opatrně.
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.