Skořicový čaj je voňavý, chutný i léčivý
Nálev či odvar z fenyklu je lahodný, voňavý a léčivý
tobolky kardamomu
Ze strouhaného zázvoru lze připravit velmi silný nálev
Nálev z levandule je výtečný k popíjení i jako pleťová voda, sáček můžete zavěsit do vany
Šípkový čaj, nejčastější zdraví prospěšný "produkt" ze šípků.
Nálev z hřebíčku, skořice a šípků je chutný a posilující
Plody šípku le kombinovat se skořicí, zázvorem i badyánem
Nálev či macerát připravíte z mraženého i sušeného rakytníku. Přidat můžete citronovou trávu, zázvor...
Skořici je třeba povařit, aby nápoj ochutila, ovšem poslouží i jako ozdoba
Odesláním souhlasím se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí Zásady zpracování osobních údajů spol. VLTAVA LABE MEDIA a.s.