iReceptar.cz
6/10
Pinterest
Facebook

Černý kořen je zázračnou potravinou. Jak jej pěstovat a připravit v kuchyni

×
REKLAMA
černý kořen

černý kořen

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

Černý kořen je trvalka, ale pro sklizeň se pěstuje v jednoletých kulturách.

Černý kořen je trvalka, ale pro sklizeň se pěstuje v jednoletých kulturách.

Zdroj: Svetlana Monyakova / Shutterstock.com

Černý kořen připravujeme podobně jako chřest.

Černý kořen připravujeme podobně jako chřest.

Zdroj: Heike Rau / Shutterstock.com

Čerstvě sklizený černý kořen.

Čerstvě sklizený černý kořen.

Zdroj: Peter Zijlstra / Shutterstock.com

Šťáva, která vytéká z kořene je hořká, musí se omýt.

Šťáva, která vytéká z kořene je hořká, musí se omýt.

Zdroj: Shutterstock.com / Bernd Juergens

ryba v šunkové rolce se salátem a černým kořenem

ryba v šunkové rolce se salátem a černým kořenem

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

obrázek z archivu ireceptar.cz

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

černý kořen

černý kořen

Zdroj: Archiv ireceptar.cz

černý kořen zvaný hadí mord španělský

černý kořen zvaný hadí mord španělský

Zdroj: Shutterstock.com / Patrycja Nowak

černý kořen, méně známá avšak výtečná zelenina

černý kořen, méně známá avšak výtečná zelenina

Zdroj: Shutterstock.com / iMarzi

černý kořen
Černý kořen je trvalka, ale pro sklizeň se pěstuje v jednoletých kulturách.
Černý kořen připravujeme podobně jako chřest.
Čerstvě sklizený černý kořen.
Šťáva, která vytéká z kořene je hořká, musí se omýt.
ryba v šunkové rolce se salátem a černým kořenem
obrázek z archivu ireceptar.cz
černý kořen
černý kořen zvaný hadí mord španělský
černý kořen, méně známá avšak výtečná zelenina